Website met uitlegvideo’s voor scholieren

De docenten van JoJoschool hebben voor elk onderwerp dat bij jou op school langskomt uitlegvideo’s gemaakt. In deze video’s wordt er op een gestructureerde en duidelijke manier ingegaan op de lesstof zodat jij deze goed kan begrijpen. Op dit moment heeft JoJoschool voor meer dan 2.000 lessen uitlegvideo’s klaarstaan.

Uitlegvideo’s voor scholieren door docenten

De docenten van JoJoschool staan dagelijks voor de klas en weten daarom precies wat scholieren lastig vinden om te begrijpen. Mocht je een onderwerp niet goed begrijpen, dan nemen zij rustig de tijd in de video om het je uit te leggen. Zo weet je zeker dat je straks goed voorbereid naar je volgende les of toets gaat!

Meer over uitlegvideo’s

Oefenopgaven

Naast de uitlegvideo’s heeft JoJoschool bij elk van die video’s ook speciaal voor scholieren oefenopgaven gemaakt. Bij de onderwerpen hebben we bijpassende oefenopgaven waardoor je het onderwerp goed kunt oefenen. Stap voor stap word je uitgelegd hoe je tot het antwoord kunt komen.

Alle opgaven zijn door onze docenten gemaakt of gecontroleerd en sluiten aan op de uitleg van het onderwerp. Daardoor kun je echt je kennis over het onderwerp toetsen. Snap je de opgaven bij het onderwerp? Dan snap je het onderwerp ook!

Meer over oefenopgaven

Chatten met vakmeesters

Kom je er zelf niet helemaal uit? Chat dan 1-op-1 met met onze vakmeesters die elke werkdag van 15.00 tot 22.00 uur en elk weekend van 10:00 tot 22:00 voor je klaar staan. Ze nemen de tijd om je elke uitleg of opgave waar je een vraag over hebt te begrijpen. Zo kan jij weer door met leren!

Meer over chatten met vakmeesters

Elk vak uitgelegd

Voor zeventien verschillende vakken heeft JoJoschool uitleg voor je klaar staan, zo veel heb je er zelf niet eens! Van Nederlands tot Wiskunde en Biologie kan je voor uitleg op JoJoschool terecht.

Je vind uitlegvideo’s voor scholieren voor aardrijkskunde, bedrijfseconomie, biologie, Duits, economie, Engels, Frans, geschiedenis, maatschappijleer, NaSk, natuurkunde, Nederlands, scheikunde en wiskunde. Alle onderwerpen die je moet kennen volgens de syllabi en SLO-leerdoelen, vind je op JoJoschool

Maak gratis een account aan om te zien welke vakken en welke onderwerpen we aanbieden.

Probeer JoJoschool

Probeer de uitlegvideo’s en nog veel meer van JoJoschool. De eerste drie video’s bekijk je gratis, daarna kun je een abonnement 14 dagen uitproberen. Ben je dan nog niet overtuigd? Dan zet je je abonnement eenvoudig stop.

Registreer je gratis