Complete voorbereiding voor je examens

De examens! Je wordt er helemaal klaar voor gestoomd met de video’s en oefenopgaven van JoJoschool. Voor elk examenvak worden er oude examens met je doorgenomen en kun je de onderwerpen die je nog niet goed begrijpt nog snel even uitgelegd krijgen.

Lastige onderwerpen in minder dan 10 minuten begrijpen

Er zijn ruim 1.600 uitlegvideo’s die in samenwerking zijn gemaakt met leuke docenten die alle onderwerpen behandelen. De video’s hebben een speciale opbouw om ervoor te zorgen dat je de stof makkelijk kunt volgen en onthouden. Na het kijken van de video kun je gelijk beginnen met oefenen door de opgaven die onder de video staan.

vmbo

1 - 4

havo

1 - 5

vwo

1 - 6

Aardrijkskunde

Bedrijfseconomie

Biologie

Duits

Economie

Engels

Frans

Geschiedenis

Natuurkunde

NaSk

Nederlands

Scheikunde

Wiskunde A

Wiskunde B

Jorik legt uit dat er op onze video’s te vinden zijn met daarin lesstof. Welke functies van ons platform legt Jorik nog meer uit?

Je kunt vragen stellen in de chatfunctie.

Dat je naast de video’s ook met opgaven kunt oefenen en dat je vragen kunt stellen in onze chatfunctie.

Dat je naast de video’s ook met opgaven kunt oefenen.

Elke toets ben
jij de baas

Direct onder de uitlegvideo kun je makkelijke, gemiddelde en moeilijke oefenopgaven vinden. Deze opgaven zorgen ervoor dat je de stof tot in de puntjes beheerst. Zo ben je straks elke vraag op je toets of examen de baas en haal je betere resultaten!

Extra hulp is
altijd dichtbij

Via onze geïntegreerde chatfunctie word jij met alle vragen tijdens het leren geholpen door onze vakmeesters. Deze meesters nemen de tijd om jou snel en goed verder op weg te helpen. Je kunt de chat met één klik openen vanaf iedere pagina. Door hulp dichtbij kom je verder!

Veelgestelde vragen

Je antwoord zo gevonden

Wanneer de looptijd van je pakket ten einde komt, verandert er niets aan het bedrag, maar loopt het maandelijks door. Vanaf het moment dat dit gebeurt, is je pakket eenvoudig maandelijks op te zeggen!

Je kunt je pakket eenvoudig stopzetten als je bent ingelogd in de leeromgeving. Ga in het menu naar Mijn account en vervolgens naar Bestellingen om hier je proefperiode op te zeggen.

>