Tekort aan docenten opvangen met digitale ondersteuning

Heb je wel eens nagedacht over een digitale oplossing voor het groeiende docententekort? Met het leerplatform van JoJoschool kunnen we helpen dit probleem op te lossen.

Dit is JoJoschool

In samenwerking met bevoegde docenten maakt JoJoschool lesmateriaal dat scholen en leerlingen als extra ondersteuning kunnen gebruiken. Via onze digitale omgeving maken leerlingen gebruik van uitlegvideo’s, oefenopgaven en samenvattingen over alle onderwerpen.

Gebaseerd op leerdoelen

Het lesmateriaal is gebaseerd op leerdoelen. Zo wordt elk leerdoel apart uitgelegd op JoJoschool.

Uitleg op volgorde van je eigen boek

We hebben de inhoud van onze leeromgeving nauwkeurig afgestemd op de volgorde van jouw lesboeken. Wij hebben de grote onderwijsmethodes zorgvuldig aan het lesmateriaal gekoppeld. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te speuren naar de juiste uitleg – dat hebben wij al voor je gedaan!

Meer over boek indelingen

Bevoegde docenten waarborgen kwaliteit

JoJoschool waarborgt de kwaliteit van de lessen onder meer door de samenwerking ervaren docenten met de juiste bevoegdheden. Het lesmateriaal wordt geregeld gecontroleerd, geüpdatet en vervangen.

Hoe JoJoschool helpt het docententekort op te lossen

Je geeft leerlingen toegang tot een platform waar zij alle onderwerpen kunnen leren die anders in de les uitgelegd worden. Leerlingen kunnen direct en zonder begeleiding van start.

Hoe kun je starten?

Heb je een openstaande vacature? Dan bieden wij aan om JoJoschool open te stellen voor al je leerlingen. Zo kunnen de klassen waar geen docent voor is bij blijven en worden leerachterstanden voorkomen.

Je kunt nu je leerlingen kosteloos toegang geven tot ons platform. Wij stellen een periode van drie maanden voor. In overleg kunnen we deze periode verlengen.

Wij laten jouw school op deze manier graag kennismaken met JoJoschool.

Geef je leerlingen vandaag nog toegang

Vul het formulier in om je leerlingen vandaag nog toegang te geven tot JoJoschool. Je ontvangt alle benodigde materialen om direct goed van start te gaan.

Docent opvangen

Je ontvangt zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur een reactie van ons.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je een demonstratie van het platform? Maak een afspraak met één van onze medewerkers.

Plan een afspraak