Begrijp elk onderwerp in 5 minuten met de juiste samenvatting

Elke minuut telt, vooral als het op leren aankomt. Onze leerlingen gaven aan dat ze tijd besparen belangrijk vinden. Daarom bieden wij nu samenvattingen aan. Deze beknopte, maar uitgebreide overzichten van de lesstof zijn ontworpen om leerlingen efficiënt voor te bereiden op hun toetsen en ze zijn altijd gratis te bekijken.

Nieuwe samenvattingen

Geliefd door leerlingen

Ik heb af een toe moeite met het begrijpen van de tekst in mijn eigen leerboek, dus jojoschool video’s en samenvattingen zijn erg fijn voor mij.

Leerling van het Eligant

Ik gebruik JoJoschool voor wiskunde en economie om (duidelijkere) samenvatting te krijgen van de lesstof die ik al krijg om ervoor te zorgen dat ik beter op een toets voorbereid ben of als ik de lesstof niet goed begrijp ik wat helderheid krijg.

Leerling van IVIO@SCHOOL

Ik gebruik van JoJoschool de videos, samenvattingen en examenbesprekingen voornamelijk voor biologie en soms ook voor Frans, natuurkunde en scheikunde. Erg fijn, handig dat alles zo overzichtelijk is en dat de filmpjes ook ingedeeld kunnen worden op de volgorde van je eigen schoolboeken.”

Leerling van het Oostvaarders College

Gemaakt door experts

Samenvattingen op JoJoschool zijn korte, gestructureerde overzichten van lesmateriaal, die je helpen de belangrijkste informatie snel te begrijpen en te onthouden. Elk van deze samenvattingen is zorgvuldig samengesteld door experts die precies weten wat jij moet weten. Ze zijn beschikbaar voor alle vakken en niveaus (mavo, havo en vwo) en sluiten naadloos aan op jouw lesboeken.

Bekijk nieuwe samenvattingen

Samenvattingen zijn effectief

Je bent effectief bezig wanneer je huiswerk maakt of leert met samenvattingen. Zo kun je gerichter het onderwerp leren en bespaar je tijd. De samenvattingen dekken de stof volledig, inclusief alle diagrammen, tabellen en kaarten die bij het onderwerp horen.

Probeer JoJoschool

JoJoschool samenvattingen zijn ontworpen om de kernpunten van elk onderwerp helder en beknopt weer te geven. Dit stelt leerlingen in staat zich te concentreren op wat echt belangrijk is voor hun toetsen.

Onze samenvattingen bieden een snelle manier om door de stof heen te gaan, wat ideaal is voor last-minute leren.

Alle samenvattingen zijn digitaal beschikbaar op ons platform en kunnen overal en altijd bekeken worden. Daarnaast kun je ze opslaan en uitprinten.

We verrijken onze samenvattingen met diagrammen, tabellen, kaarten en relevante illustraties, die het leren vergemakkelijken.

Elk vak uitgelegd

Voor achttien verschillende vakken heeft JoJoschool uitleg voor je klaar staan, zo veel heb je er zelf niet eens! Van Nederlands tot Wiskunde en Maatschappijleer kun je voor uitleg op JoJoschool terecht.

Aardrijkskunde

Bedrijfseconomie

Duits

Economie

Frans

Maatschappijleer

NaSk

NaSk1

NaSk2

Natuurkunde

Scheikunde

Wiskunde

Wiskunde A

Wiskunde B

Plannen en organiseren

Zo gebruik je samenvattingen

Samenvattingen zorgen ervoor dat je ontzettend efficiënt kunt leren. Volg de stappen hiernaast om direct te beginnen met leren.

Probeer JoJoschool

Log in op JoJoschool en selecteer het vak waar je voor wilt leren.

Kies het onderwerp dat je wilt leren en vergroot vervolgens de samenvatting.

Neem de tijd om de samenvatting door te lezen. Elk hoofdpunt is duidelijk gemarkeerd, zodat je snel de belangrijkste begrippen ziet staan.

Combineer de samenvatting met onze uitlegvideo’s en oefeningen voor een optimale voorbereiding.

Video’s van de samenvattingen

Samenvattingen zijn natuurlijk super handig, maar soms heb je liever dat iemand de lesstof nog een keer aan je verteld. Goed nieuws, bij JoJoschool stoppen we niet bij enkel tekstsamenvattingen; we brengen de leerstof tot leven met boeiende uitlegvideo’s. Met duizenden video’s voor alle vakken en niveaus zorgen we ervoor dat je optimaal voorbereid bent op je toetsen!

Meer over uitlegvideo’s

Probeer JoJoschool

Probeer de samenvattingen en nog veel meer van JoJoschool. Door een account aan te maken lees je alle samenvattingen gratis. Wil je ook video’s bekijken en opgaven maken? Probeer dan een abonnement 14 dagen uit. Ben je dan nog niet overtuigd? Dan zet je je abonnement eenvoudig stop.

Registreer je gratis

Vanaf €13,99 per maand*

*alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar