Altijd een goede klik.

Op JoJoschool vinden leerlingen video uitleg voor alle onderwerpen die op toetsen en examens terug kunnen komen. Met bijbehorende oefenopgaven kan de lesstof direct geoefend en getoetst worden. Wanneer er dan nog iets onduidelijk is helpt een vakmeester leerlingen 1-op-1 graag verder. Zo verbeteren de resultaten en het zelfvertrouwen en is uw kind beter voorbereid op een volgende toets of examen.

Probeer JoJoschool

Probeer een JoJoschool abonnement nu 14 dagen gratis uit. Geschikt voor leerlingen van 1 mavo t/m 6 vwo.

Registreer gratis

15.000+ leerlingen hebben al een account op JoJoschool. Ze beoordelen ons met een 8!

Waarom leerlingen en JoJoschool de juiste klik hebben

Alle onderwerpen worden behandeld in korte, duidelijke lessen

Alle onderwerpen op school worden van A tot Z behandelt. De lessen zijn gestructureerd en duren niet te lang, zodat leerlingen hun aandacht bij de uitleg kunnen houden. JoJoschool biedt lessen voor leerlingen van 1 mavo t/m 6 vwo. De docenten die deze lessen geven zijn bevoegd en staan zelf elke week voor de klas. Daardoor weten ze precies hoe ze een onderwerp goed kunnen uitleggen en wat leerlingen vaak lastig vinden.

Alle vakken die je nodig hebt

Op JoJoschool worden vrijwel alle schoolvakken behandeld. Als je een account aanmaakt, kun je direct zien welke vakken je kunt volgen. 

Een fijne docent die altijd klaarstaat

Met JoJoschool ben je als leerling niet meer afhankelijk van een docent die onduidelijke uitleg geeft of waar je het simpelweg niet mee kunt vinden. Ook de avond voor de toets, of tijdens een tussenuur op school.

De prestaties verbeteren

Leren met JoJoschool zorgt voor een overzicht en een duidelijke structuur. Hierdoor wordt leren een stuk leuker en de stof duidelijker. Uiteindelijk zorgt dit voor betere prestaties en een mooie cijferlijst!

Altijd en overal toegang tot professionele uitleg

9 uur ‘s avonds en de volgende dag een toets over lastige onderwerpen? Geen probleem. JoJoschool is altijd en overal te gebruiken, mits je je telefoon of laptop bij de hand hebt.

De kosten van JoJoschool zijn significant lager dan traditionele bijles (gem. 30 euro per uur)

Bijles is voor veel gezinnen (veel) te duur. Een belangrijke reden bij het oprichten van JoJoschool was om hier verandering in te brengen. Daarom is JoJoschool voor de meeste gezinnen betaalbaar. Is dit niet het geval? Neem contact met ons op via deze pagina.

Oefenopdrachten bij ieder onderwerp

Oefenen is essentieel tijdens het leren. Veel leerlingen doen dit niet (effectief). Tijdens het oefenen van de stof, gaan de hersenen pas echt aan het werk. Daarom stimuleert JoJoschool de leerlingen optimaal om de oefeningen te maken.

Zo vaak als nodig herhalen

Een les van een docent terugdraaien. Kon dat maar. Gelukkig kun je alle lessen op JoJoschool nog eens rustig bekijken, zo vaak dat nodig is!

Een duidelijk overzicht, wat zorgt voor structuur

Eigen onderzoek wijst uit dat leerlingen ontzettend veel baat hebben bij duidelijkheid en structuur. Onduidelijkheid zorgt ervoor dat er achterstanden en desinteresse ontstaan. Het leerplatform van JoJoschool is hier de ideale oplossing voor.

Leren op eigen tempo

Voor sommige leerlingen gaat de docent te snel, terwijl andere leerlingen ervan balen dat een begrip al voor de derde keer wordt herhaald. Iedere leerling heeft een eigen leertempo. De mogelijkheden om de afspeelsnelheid van de lessen aan te passen en om lessen te herhalen, zijn voor leerlingen de juiste tools om optimaal te kunnen leren.

Effectief leren

Tijdens het kijken van uitlegvideo’s en het maken van oefenopgaven is er weinig ruimte voor afleiding. Concentreren op de les in een klaslokaal met 29 leeftijdsgenoten om je heen is net wat lastiger.

Ervaringen van leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef

Het nieuwe klaslokaal

“Het is mij nog niet helemaal duidelijk” – is verleden tijd

Benieuwd of dit werkt voor je kind?

Probeer een JoJoschool abonnement nu 14 dagen gratis uit. Geschikt voor leerlingen van 1 mavo t/m 6 vwo.

15.000+ leerlingen hebben al een account op JoJoschool. Ze beoordelen ons met een 8!