Altijd een goede klik.

Als ouder wil je het beste voor je kind, ook als ze op de middelbare school zitten. JoJoschool is dé plek voor middelbare scholieren om overzicht en structuur te vinden voor school. Met de duidelijke uitleg en opgaven, verbeteren de resultaten en blijven ze altijd bij de les. En dat vanaf €9,- per maand!

Is dit iets voor je kind? De eerste twee weken zijn gratis. Maak een account aan om naar de leeromgeving te gaan! Geschikt voor leerlingen van 1 mavo t/m 6 vwo.

15.000+ leerlingen gingen je voor. Zij beoordelen JoJoschool met een 8!

Waarom scholieren en JoJoschool de juiste klik hebben

Overzicht, duidelijke lessen en eindeloos oefenen

Leren met JoJoschool, zorgt voor een overzicht en een duidelijke structuur. Hierdoor wordt leren een stuk leuker en de stof duidelijker. Uiteindelijk zorgt dit voor betere prestaties en een mooie cijferlijst!

Met JoJoschool ben je als leerling nooit meer afhankelijk van een docent waar je niets van begrijpt, onduidelijke uitleg geeft of waar je het simpelweg niet mee kunt vinden. Ook de avond voor de toets, of tijdens een tussenuur op school.

9 uur ‘s avonds en de volgende dag een toets over lastige onderwerpen? Geen probleem. JoJoschool is altijd en overal te gebruiken. Zo lang er maar een device in de buurt is.

Op JoJoschool worden de meeste schoolvakken behandeld. Maak gratis je account aan om een kijkje te nemen!

Het gehele curriculum, van A tot Z behandeld. De lessen zijn duidelijk en duren niet te lang, zodat de concentratie niet verloren gaat. JoJoschool biedt lessen voor leerlingen van 1 mavo t/m 6 vwo. De docenten die deze lessen geven zijn bevoegd en staan zelf voor de klas. Daardoor weten ze precies hoe ze een onderwerp goed kunnen uitleggen en wat leerlingen vaak lastig vinden.

Oefenen is essentieel tijdens het leren. Veel leerlingen doen dit niet (effectief). Tijdens het oefenen van de stof, gaan de hersenen pas echt aan het werk. Daarom stimuleert JoJoschool de leerlingen optimaal om de oefeningen te maken.

Een les van een docent terugdraaien. Kon dat maar. Gelukkig kun je alle lessen op JoJoschool nog eens rustig bekijken, zo vaak dat nodig is!

Eigen onderzoek wijst uit dat leerlingen ontzettend veel baat hebben bij duidelijkheid en structuur. Onduidelijkheid zorgt ervoor dat er achterstanden en desinteresse ontstaan. Het leerplatform van JoJoschool is hier de ideale oplossing voor.

Voor sommige leerlingen gaat de docent te snel, terwijl andere leerlingen ervan balen dat een begrip al voor de derde keer wordt herhaald. Iedere leerling heeft een eigen leertempo. De mogelijkheden om de afspeelsnelheid van de lessen aan te passen en om lessen te herhalen, zijn voor leerlingen de juiste tools om optimaal te kunnen leren.

Tijdens het kijken van korte lessen en het maken van oefenopgaven is er weinig ruimte voor afleiding. Concentreren op de stof in een klaslokaal met 29 leeftijdsgenoten om je heen, is net wat lastiger.

Bijles is voor veel gezinnen (veel) te duur. Een belangrijke reden bij het oprichten van JoJoschool was om hier verandering in te brengen. Daarom is JoJoschool voor de meeste gezinnen betaalbaar. Is dit niet het geval? Neem contact met ons op via deze pagina.

Ervaringen van leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”
Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.
Joris
“Ik vond het erg fijn werken”
Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!
Britt
“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”
JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.
Yousef

Je nieuwe klaslokaal

“Het is mij nog niet helemaal duidelijk” - is verleden tijd

Benieuwd of dit werkt voor je kind?

Ben je benieuwd of dit werkt voor je kind? Maak dan een account aan om de leeromgeving gratis te proberen.

15.000+ leerlingen gebruiken JoJoschool naar tevredenheid.