Leren met het oog op maatwerk, resultaat en een duurzame relatie

Een innovatief DLP dat leren op maat stimuleert, resultaten verbetert en een voordelig alternatief is voor andere vormen van ondersteuning. Volgens JoJoschool is dat de toekomst van het onderwijs in Nederland. Met een visie om het onderwijs te verbeteren en toegankelijker te maken, gaan wij het gesprek graag met u aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden of meer informatie? Plan een vrijblijvend gesprek om elkaar te leren kennen.

Trotse ondersteuner van 15.000+ leerlingen en 17 scholen.

De belangrijkste voordelen van JoJoschool

Leren op maat, een waardevolle investering en breed inzetbaar

Op basis van het gebruik door uw leerlingen, worden de kosten van het platform opgemaakt. Op die manier zit u nergens aan vast en weet u altijd dat de investering waardevol is.

De ondersteuning van JoJoschool vergt slechts een kleine inspanning bij het implementeren. Gemiddeld is hier slechts een aantal uur mee gemoeid. Verder zijn er geen bijkomende kosten.

Leerlingen gebruiken in toenemende mate digitale kanalen om kennis bij te spijkeren. Echter, de kanalen die leerlingen gebruiken, worden niet gecontroleerd op kwaliteit, kunnen onvolledig zijn en geven minder structuur/duidelijkheid bij het leren. Leerlingen die JoJoschool gebruiken, geven aan dat er door het overzicht, de kwaliteit, de oefenopgaven en de mogelijkheid om vragen te stellen, de vergelijking met rondzwervend materiaal eigenlijk niet gemaakt kan worden.

In samenwerking met bevoegde docenten, hebben wij kwalitatief hoogwaardige lessen geproduceerd. De lessen bestaan uit een lesvideo en bijbehorende oefenopgaven. De lessen zijn duidelijk en zo kort mogelijk. Dat vinden leerlingen erg belangrijk. Bij het vormgeven van het curriculum, is gekeken naar de syllabus, SLO-leerdoelenkaarten en de bestaande methodes. Leerlingen (1 mavo t/m 6 vwo) kunnen dus terecht bij JoJoschool voor alle onderwerpen die op school aan bod komen.

In vergelijking tot de huidige manier waarop het onderwijs is ingericht, is een ELO met lesmateriaal zeer duurzaam. De onvermijdelijke groei in het lerarentekort, oplopende personeelskosten en vollere klassen zijn veelgehoorde problemen. JoJoschool kan binnen uw school een onderdeel zijn van de oplossing.

Maatwerk in het onderwijs is iets wat lastig, maar belangrijk is. Ieder mens leert op een ander tempo en concentreert zich op een ander moment. In toenemende mate, bieden scholen maatwerkuren, kleinere klassen en andere vormen van onderwijs aan met als doel de leerling zelfstandiger en doelgerichter te laten leren. Onze ELO kan uitstekend functioneren om leerlingen zelfstandig en naar behoefte te laten leren.

De hoge werkdruk van docenten is al langer een veelgehoord probleem. Docenten kunnen een ELO waarmee zij bekend zijn goed gebruiken om een deel van deze werklasten op af te schuiven. Daarnaast kunnen zij JoJoschool gebruiken om de leerlingen beter te voorzien van maatwerk. Een docent hoeft een onderwerp niet meer klassikaal uit te leggen, maar kan zich juist focussen op de verdieping, het oefenen en het beantwoorden van vragen van leerlingen.

De efficiënte werking van JoJoschool, het maatwerk dat geboden kan worden en de overige voordelen van de ELO, zorgen voor hogere resultaten en een hogere mate van tevredenheid onder leerlingen en docenten.

Hoe graag wij ook uw school perfect in behoefte zouden willen voorzien, is dit helaas niet altijd mogelijk. Iedere school is namelijk anders en om die reden, biedt JoJoschool de mogelijkheid om de gehele ELO naar uw hand te zetten en naar wens aan te passen. In samenwerking met uw school en docententeam, kan de juiste content worden toegevoegd, om volledige aansluiting te realiseren met het leerprogramma dat uw school gebruikt. Zo creëert u samen met JoJoschool, een platform wat op uw school gebruikt kan worden om leerlingen te voorzien van perfecte digitale ondersteuning. Om de mogelijkheden tot het maatwerkplatform te bespreken, komen wij graag langs op uw school. Op deze pagina kunt u een afspraak maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw school? Plan een demo.

Welke scholen JoJoschool gebruiken

U bent in goed gezelschap

Wat je als leerling kunt verwachten

Overzicht, structuur en duidelijke lessen

Het complete overzicht
Een duidelijk overzicht van al jouw vakken, per onderwerp gesorteerd. Je kunt de onderwerpen indelen naar de methode die je op school gebruikt, of de JoJoschool-methode gebruiken. Voor alle onderwerpen van jouw vakken zijn lessen ontwikkeld in samenwerking met bevoegde docenten. Zo blijf je dus altijd bij de les!
Video's
De video’s van JoJoschool zijn erop gericht om alle stof zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Hoewel de lessen digitaal zijn, heb je het gevoel alsof je een-op-een bijles aan het volgen bent. Het mooie aan een digitaal platform is dat je de lessen altijd en overal kunt volgen. Zo hoef je nooit meer een les te missen en scheelt het je ook nog veel tijd!
Oefenopgaven
Een onderwerp écht begrijpen, doe je door te oefenen. Tijdens het oefenen ga je namelijk actief nadenken over de stof. Op JoJoschool vind je voor ieder onderwerp aparte oefenopgaven, direct onder de video. Na het maken van deze opgaven is straks elke toetsvraag een makkie!
Chatten met vakmeesters
Kom je er toch nog niet helemaal uit? Niets aan de hand. Met de JoJoschool-chat, legt een vakmeester je alles nog eens kraakhelder uit. In minder dan 5 minuten wordt je gekoppeld aan een vakmeester, die je helpt met al jouw vragen zodat jij weer verder kunt met leren!
De volgende vakken zijn voor havo en vwo beschikbaar

Aardrijkskunde

van Bart