• Uitlegvideo’s
  • Oefenopgaven
  • Samenvattingen
  • Chatten

bij elke paragraaf uit jouw boek

JoJoschool heeft al het lesmateriaal gekoppeld aan de inhoudsopgaven van jouw boeken. Zo zie je bij elke paragraaf of hoofdstuk direct welk lesmateriaal van JoJoschool erbij past.

Meer over boekindelingen

Wat zijn boekindelingen?

Onze lesstof is ingedeeld in de volgorde van de lesboeken die je op school gebruikt. Of je nu vmbo, havo of vwo volgt, onze inhoud is altijd georganiseerd volgens de structuur van jouw lesboeken. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste materialen voor een hoofdstuk of paragraaf!

Bekijk een boekindeling

Boek indelingen zijn geliefd door leerlingen

Elk boek is te vinden

Ik vind JoJoschool echt super fijn om te gebruiken omdat elk boek te vinden is voor een vak en er zijn goeie filmpjes aanwezig voor elk onderwerp niet net als youtube.

Leerling van het Comenius Lyceum

Beter voorbereid op toetsen

Ik gebruik JoJoschool voor wiskunde en economie om (duidelijkere) samenvatting te krijgen van de lesstof die ik al krijg om ervoor te zorgen dat ik beter op een toets voorbereid ben of als ik de lesstof niet goed begrijp ik wat helderheid krijg.

Leerling van IVIO@SCHOOL

Alles is overzichtelijk

Ik gebruik van JoJoschool de videos, samenvattingen en examenbesprekingen voornamelijk voor biologie en soms ook voor Frans, natuurkunde en scheikunde. Erg fijn, handig dat alles zo overzichtelijk is en dat de filmpjes ook ingedeeld kunnen worden op de volgorde van je eigen schoolboeken.

Leerling van het Oostvaarders College

3 redenen waarom boekindelingen zo handig zijn

Doordat het lesmateriaal is ingedeeld op volgorde van je lesboek hoef je niet langer te zoeken naar de juiste lesstof en weet je zeker dat je altijd het juiste leert. Je begrijpt de stof nog beter doordat je de lesstof op JoJoschool vaak net anders wordt uitgelegd dan in je boek. Wel zo slim!

Door het afstemmen van onze lessen op jouw schoolboeken, wordt het leren relevanter en makkelijker. Zo weet je altijd dat je het juiste leert.

Verminder de tijd die je spendeert aan het zoeken van de juiste hulpmiddelen. Alles wat je nodig hebt, staat klaar op volgorde van jouw boeken waar en wanneer je het nodig hebt.

Je boek staat natuurlijk vol met uitleg en oefeningen, maar vaak is het goed om lesstof nog een keer op een andere manier uitgelegd te krijgen. Dat kan door het bekijken van onze uitlegvideo’s en het maken van de oefeningen.

Altijd up-to-date

Bij JoJoschool koppelen we onze lessen aan diverse edities van methoden, zodat leerlingen altijd makkelijk de juiste les kunnen vinden. We zorgen er ook voor dat het platform continu up-to-date blijft door de nieuwste methoden en edities direct toe te voegen.

JoJoschool biedt nog veel meer

Uitlegvideo’s

Bekijk uitlegvideo’s en leer in eigen tempo

Meer over uitlegvideo’s

Oefenopgaven

Maak oefenopgaven en test je kennis

Meer over oefenopgaven

Samenvattingen

Lees samenvattingen en begrijp de stof nog sneller

Meer over samenvattingen

Chatten met vakmeesters

Stel elke vraag waar jij op vastloopt

Meer over chatten met vakmeesters

Boekindelingen

Alle lessen op volgorde van je eigen boek

Meer over boekindelingen

Probeer JoJoschool

Probeer de uitlegvideo’s en nog veel meer van JoJoschool. De eerste drie video’s bekijk je gratis, daarna kun je een abonnement 14 dagen uitproberen. Ben je dan nog niet overtuigd? Dan zet je je abonnement eenvoudig stop.

Registreer je gratis