Direct antwoord op al je vragen via de chat

Op JoJoschool word je snel en efficiënt geholpen met al je vragen door een van onze vakmeesters. Je krijgt binnen enkele minuten een duidelijk antwoord, zodat je zonder vertraging verder kunt met je schoolwerk.

Meer over chat

Alle vakken en leerjaren

Chatten met vakmeesters is beschikbaar voor alle middelbare scholieren, van klas 1 tot en met 6, voor vmbo, havo en vwo. Of je nu hulp nodig hebt bij een moeilijke wiskundesom, iets uit je boek niet begrijpt of tips zoekt voor je leerstrategie, onze vakmeesters staan voor je klaar.

Probeer JoJoschool

Vakmeesters zijn gescreend, getraind en universitair geschoold

Onze vakmeesters zijn universitair geschoold en zorgvuldig gescreend op didactische en pedagogische vaardigheden. Ze bieden hulp in vakken die aansluiten op hun studierichting en reageren binnen een paar minuten. Waar je ook bent, je krijgt snel antwoord op je vragen.

4,8

Voeg je bij ruim 28.000 leerlingen
die al leren met JoJoschool

Helemaal compleet!

Alle informatie die ik voor mijn toetsen moet kennen is aanwezig, de powerpoints zijn duidelijk en makkelijk te begrijpen. De opdrachten passen altijd goed bij het onderwerp en ondersteunen goed bij het leren. JoJoschool is erg overzichtelijk voor mij!

Heel overzichtelijk

Ik gebruik het nu voor Biologie, het werkt ontzettend goed, het is heel overzichtelijk en alles wordt behandeld. Hoog rendement haal ik met leren, geen langdradige verhalen, maar ook niet te moeilijk. Het houdt ook automatisch bij hoe ver je bent.

Beter dan YouTube

Het is voor mij een erg goede manier om de leerstof voor toetsen te begrijpen. De video’s zijn een stuk duidelijker en beter dan de meeste video’s op YouTube.

Waarom je kiest voor JoJoschool

Bij JoJoschool krijg je binnen enkele minuten antwoord op je vragen. Onze begeleiders zijn experts in hun vakgebied, waardoor je altijd deskundige begeleiding ontvangt. We zijn bereikbaar wanneer jij ons nodig hebt, zowel doordeweeks als in het weekend.

Binnen enkele minuten antwoord op je vragen.

Al onze vakmeesters zijn experts in hun vakgebied.

Bereikbaar op de momenten dat jij het nodig hebt, zowel doordeweeks van 15:00 tot 22:00 als in het weekend van 10:00 tot 22:00.

Ervaar zelf het gemak en de voordelen van de chatfunctie van JoJoschool. Log in, stel je vragen en krijg direct de hulp die je nodig hebt om succesvol te zijn op school!

Probeer JoJoschool

Je kunt meer dan alleen chatten op JoJoschool

Op JoJoschool kun je meer dan alleen chatten met vakmeesters. Het platform biedt een breed scala aan leermiddelen om jou te helpen bij het maken van je huiswerk of leren voor je toetsen. Gebruik de uitlegvideo’s, oefenopgaven of samenvattingen en krijg in no-time grip op alle lesstof!

Probeer JoJoschool

Probeer de chat en nog veel meer van JoJoschool. Wil je ook video’s bekijken, samenvattingen lezen en opgaven maken? Probeer dan een abonnement 14 dagen uit. Ben je dan nog niet overtuigd? Dan zet je je abonnement eenvoudig stop.

Registreer je gratis

Vanaf €13,99 per maand*