Examentraining Economie

Examentraining Economie

Online examentraining Economie

Staat het examen economie voor de deur en vliegt de materie je aan? Oefenexamens gedaan maar je komt er niet met een voldoende vanaf? Geen paniek en geen stress want je bent nog ruim op tijd om wel die voldoende te scoren. Hiervoor is wel even actie nodig, actie die je eenvoudig kunt creëren door het volgen van online examentraining economie. In de online examentraining komt alle relevante stof aan bod waardoor jij een voldoende gaat scoren. Sommige lesboeken geven meer info dan nodig, onze ervaren docenten hebben de echt belangrijke zaken er voor jou uit gefilterd. Waardoor jij een volledige focus krijgt op de écht belangrijke zaken.

Hoe werkt examentraining bij JoJoschool?

Alles onder één dak

Video's

Uitlegvideo's

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Docent Economie

Yoram is dé persoon die je bij de hand neemt en je alles leert over marktwerking, schaarste en het prisoners dilemma. Zelf heeft Yoram ervaring in het bedrijfsleven en deze ervaring helpt hem bij het uitleggen van de stof. In zijn vrije tijd volgt Yoram de economie op de voet en is hij altijd op de hoogte. Ook houdt hij ervan om op zijn motor te rijden en is hij vader van een pasgeboren baby. In het dagelijks leven staat Yoram als docent voor de klas en inspireert hij al zijn fysieke leerlingen om Economie een mooi vak te vinden en om goede cijfers te halen.

Yoram Jobse

Over economie

Je hebt bewust in je vakkenpakket gekozen voor de economische kant, dat dit wellicht wat lastiger is dan dat je vooraf dacht begrijpen wij maar al te goed. Economie in de onderbouw is ook totaal anders dan in de bovenbouw. Daarom is een extra training economie ook volkomen logisch op weg naar het examen. Door onze online examentraining economie kun jij op eigen tempo de stof bij langs gaan. Je kunt het zo vaak terugkijken als je wilt en zelfs vragen staat vrij. Via het online portaal kun je docenten lastig vallen met al je vragen, en het fijne is; Ze vinden je totaal niet lastig. Door de ervaring zijn ze namelijk wel het nodige gewend. Kortom, dit is jouw kans op een dikke voldoende voor je examen.

Moeilijke onderwerpen bij economie

Hoe gaaf zou het zijn dat jij de economische bijlage van de krant écht begrijpt. Je kunt er zelfs je voordeel mee doen door alle materie en onderwerpen echt goed te begrijpen. Geloof ons, zelfs de beste econoom vond dit in het begin lastig. Wij hebben daar nu de ultieme oplossing voor, volg de online examentraining economie en je krijgt grip op de stof. Hierdoor ga jij slagen voor je examen en zet je de eerste stap naar financieel succes. Het legt de basis voor je toekomst, zelfs wanneer je geen economische loopbaan ambieert. Zie een investering in een economische examentraining dan ook als een kans voor de toekomst. Jij krijgt grip op alle onderwerpen en wij verliezen nooit ons geduld, deal?

Leerlingen over onze bijles economie

Leerling van Vechtstede
Vechtstede College
Lees verder
Het is fijn dat je per onderwerp kunt zoeken en dat je de afspeelsnelheid kunt aanpassen. Heel goed en duidelijk uitgelegd verder! Bedankt Yoram.
Sam
Pcc Lyceum
Lees verder
Ik vond het een goede ervaring, het was fijn om alle stof weer even door te nemen. Zeker nu ik zo veel lessen door corona heb gemist. Economie; De docent was goed te verstaan ging af en toe een beetje te snel maar ik kon de video nog even terug spoelen dus dat was geen probleem.
Yael
ISG Arcus
Lees verder
Ik vind de stof erg overzichtelijk op het platform en het komt allemaal overeen met de syllabus dus dat is erg fijn. De docent legt erg duidelijk en rustig uit. JoJoSchool heeft mij geholpen met moeilijke onderdelen van economie beter te beheersen. Dankzij de lockdown heb ik de uitleg over deze stof nauwelijks meegekregen, maar JoJoSchool heeft mij erg fijn hierbij geholpen! Ook de Livechat is erg handig, er wordt snel gereageerd.
Jonas Schmidt
Google review
Lees verder
jojo school is erg aan te raden. Voor elk vak zijn er goede video's die je goed helpen bij het leren even wat anders dan alleen maar in je boek te kijken. daarnaast staan er meteen oefeningen bij om te kijken of je het wel snapt. zelf vond ik de examen bespreek video's ook erg fijn.
Previous
Next
>