Inschrijven

Ben je een leerling van een school die zich heeft aangemeld voor JoJoschool en lukt het je niet om in te loggen? Chat dan even met ons door rechts onderin je scherm op de chat te drukken, dan helpen we je direct verder!​

Inschrijven

Schrijf je hier in op JoJoschool zodat je direct aan de slag kunt met het voorbereiden op je toetsen en examens.

De stof

Alle lesstof uitgelegd in korte video’s door de beste en leukste docenten. Samen met oefenopgaven en -examens ben je helemaal ready voor je toetsen en examens!

Interactief platform

In je eentje leren daar is toch niets aan? Bij ons kom je in contact met medeleerlingen en docenten. Vanaf 1 april kun je zelfs via de livechat vragen stellen aan examentrainers!

Slagingsgarantie

Vak niet gehaald? Dat betekent geld terug!

Zo zeker zijn wij van ons product. Wij zorgen ervoor dat je slaagt!

Onze pakketten

Bij JoJoschool bieden we verschillende opties aan. Alle opties zijn altijd en overal beschikbaar, bieden een livechat vanaf 1 april met eindexamentrainers en de JoJoschool slagingsgarantie.

Enkel vak

109 voor 1 jaar
  • Keuze uit één examenvak

Drie vakken

249 voor 1 jaar
  • Keuze uit drie examenvakken

Gehele pakket

299 voor 1 jaar
  • Alle examenvakken*
Meest gekozen

*JoJoschool biedt de volgende examenvakken aan: Aardrijkskunde, Bedrijfseconomie, Biologie, Economie, Engels, Frans, Geschiedenis, Natuurkunde, Nederlands, Scheikunde, Wiskunde A en Wiskunde B.

Heb je nog vragen?

Mocht er een vak zijn wat je wel gevolgd hebt bij JoJoschool, maar waar je geen voldoende voor gehaald hebt op je eindexamen, dan ontvang je het betaalde bedrag voor die cursus terug.

Bij JoJoschool ontvang je :

• Overzichtelijke presentatievideo’s over alle onderwerpen van het vak met de docent in beeld
  • Een interactief leerplatform
  • Opbouwende oefenopgaven die direct aansluiten bij elk onderwerp
  • Minimaal één volledig behandeld examen samen met de docent
  • Chat mogelijkheden met andere leerlingen en docenten
  • Vanaf 1 april 7 dagen per week live chatondersteuning tussen 09:00 en 22:00.

Na je betaling ontvang je direct een mail met daarin inloggevens om direct aan de slag te gaan op ons platform. Veel succes!

Heb je nog vragen voor je aankoop? Je kunt ons bereiken via de chat (rechts onderin het scherm) of e-mail ons op info@jojoschool.nl.

Enkel vak

voor 1 jaar
  • Toegang tot één examenvak

Alle vakken