Examentraining Aardrijkskunde

Online examentraining Aardrijkskunde

De wereld en de aarde, het klinkt alsof dit inwisselbare termen zijn maar waar het op het vak aardrijkskunde aankomt is dit zeker niet het geval. Dit verschil en andere lastige punten van het vak aardrijkskunde komen uitgebreid aan bod in de online examentraining aardrijkskunde. Aardrijkskunde is niet net als wiskunde een vak wat je in één keer kunt snappen, je moet gewoon ook veel dingen echt weten. Dat dit wellicht in de afgelopen jaren onderbelicht is gebleven, kunnen wij ons voorstellen. Daarom is de online examentraining aardrijkskunde ideaal om alsnog die dikke voldoende binnen te halen.

Hoe werkt aardrijkskunde examentraining bij JoJoschool?

Video's

Uitlegvideo's

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Bart Wouters

Met een enthousiaste kijk op de lesstof, zorgt Bart ervoor dat zijn leerlingen de stof sneller begrijpen en deze stof beter kunnen toepassen op toetsen en examens. Leerlingen vinden het enthousiasme van Bart erg fijn en meestal gaat het vak aardrijkskunde ze dan ook makkelijk af. Met enthousiasme legt Bart dus alles uit over globalisering, culturen, platentektoniek, windstromen en nog veel meer. Door de ervaring die hij heeft weet Bart precies waar hij bij zijn uitleg de accenten op moet leggen, zodat je als leerling weet welke onderwerpen extra belangrijk zijn. Daardoor gaan leerlingen straks fluitend naar hun toetsen en examens. “Ik wil ervoor zorgen dat jij alle examenstof voor de volle 100% begrijpt!”

Over Aardrijkskunde

Toendra’s, steppes, woestijn… Allemaal gebieden waar je waarschijnlijk nog wel eens naartoe wilt maar nog nooit bent geweest. Toch moet je bij Aardrijkskunde er alles van weten. Wanneer je nog veel vraagtekens hebt bij deze materie dan biedt het volgen van een online examentraining Aardrijkskunde uitkomst. Alle onderwerpen komen uitgebreid aan bod, zonder overbodige zaken die niet nodig zijn voor het examen. De online examentraining is zo opgesteld dat hij doelgericht is, het gaat om het halen van je examen. Dat is het grootste belang, zo simpel is het. 

Moeilijke onderwerpen bij Aardrijkskunde

Alle onderwerpen die nodig zijn om een dikke voldoende te halen op je examen komen voorbij in de online bijles aardrijkskunde. De docent is zeer ervaren en weet precies wat lastig is voor leerlingen. Mocht jij nou net een uitzondering hierop zijn en nog andere vragen hebben, dan is de docent ook voor jou beschikbaar om deze te beantwoorden. Over vragen sparren met leerlingen is ook nog eens mogelijk, dit gaat allemaal eenvoudig via het online portal. Maar moeilijke onderwerpen zijn dus snel als sneeuw voor de zon verdwenen. Om af te sluiten kun je een aantal oude examens maken. Daarmee merk je in no-time hoe je ervoor staat. Allemaal de vragen goed? Dan kun je stoppen en je focus op een ander examenvak leggen. 

Leerlingen over onze examentraining Aardrijkskunde

Ilse W.
Dr. Nassau College locatie Quintus
Lees verder
Als je het aan mij zou vragen? Ja, ik zou Jojoschool zeker aanraden. Ak was echt top.
A.I Kerkhoven
IJburg College
Lees verder
De aardrijkskunde docent was echt geweldig! Wat een legend. Super goede uitleg en hij is ook zo enthousiast!! Echt geweldig.
Leerling
SG de Rietlanden
Lees verder
Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar!! De uitleg van alle vakken die ik volgde was echt geweldig. Alles werd duidelijk uitgelegd en sloot ook goed aan bij mijn eigen boek. Er werd ook echt met plezier uitgelegd wat ik ook erg kon waarderen. Ik betwijfel of ik het zonder JoJoschool wel zou hebben gehaald. En met name Jorik PIjnacker van bedrijfseconomie, ik heb gelachen tijdens jouw filmpjes en ik denk niet dat ik zonder jou een voldoende zou hebben gehaald! Ook de lessen van Bart Wouters (ak) waren echt super.
Jonas Schmidt
Google review
Lees verder
jojo school is erg aan te raden. Voor elk vak zijn er goede video's die je goed helpen bij het leren even wat anders dan alleen maar in je boek te kijken. daarnaast staan er meteen oefeningen bij om te kijken of je het wel snapt. zelf vond ik de examen bespreek video's ook erg fijn.
Previous
Next
>