Bijles Economie

Bijles Economie

Online bijles Economie

Wie houdt er niet van; Geld en geld verdienen! Het klinkt zo eenvoudig maar wie begint met het volgen van het vak economie komt er al snel achter dat dit allemaal toch iets complexer in elkaar zit dan vooraf gedacht. Vroegtijdig grip krijgen op de materie is dan ook zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat je niet de boot mist. Het zou zonde zijn wanneer jij bij je toetsen moet concluderen dat je toch een achterstand hebt. Het volgen van online bijles economie raden wij je dan ook zeker aan. In eerste instantie klinken de termen soms lastig en ingewikkeld, maar de ervaring leert wel dat je er vroeg of laat de vruchten van zult plukken. Zeker wanneer je een carrière als zakenman- of vrouw ambieert. Laat je meenemen in de stof van economie tijdens de online bijles door onze ervaren docenten. Voor je het weet zit je er helemaal in.   

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Alles onder één dak

Video's

Uitlegvideo's

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Docent Economie

Yoram is dé persoon die je bij de hand neemt en je alles leert over marktwerking, schaarste en het prisoners dilemma. Zelf heeft Yoram ervaring in het bedrijfsleven en deze ervaring helpt hem bij het uitleggen van de stof. In zijn vrije tijd volgt Yoram de economie op de voet en is hij altijd op de hoogte. Ook houdt hij ervan om op zijn motor te rijden en is hij vader van een pasgeboren baby. In het dagelijks leven staat Yoram als docent voor de klas en inspireert hij al zijn fysieke leerlingen om Economie een mooi vak te vinden en om goede cijfers te halen.

Yoram Jobse

Over economie bijles

Van micro tot macro, alles komt voorbij in het vak economie. Zorg er voor dat het break even point niet jouw break down point wordt. Bij economie beginnen ze met het aanleggen van een basis waar vervolgens verder op wordt gebouwd. Het is dan ook goed om niet te wachten met online bijles economie totdat je de eerste onvoldoende op je toets binnen hebt. Zorg dat je vanaf het begin de stof snapt en kan toepassen. Want dat is het ook bij economie, je kunt het begrijpen maar je moet er ook mee kunnen werken. Waar sommige vakken niet echt een meerwaarde voor je verdere loopbaan én leven lijken te hebben, is dit bij economie een ander verhaal. Snappen hoe de mondiale én nationale economie werkt kan je veel opleveren. Kortom, stap vroeg in bij online bijles economie en succes op de korte én lange termijn is verzekerd.

Moeilijke onderwerpen bij economie

Economie kent vele termen, sommigen zul je af en toe in de krant of op het nieuws voorbij horen komen. Anderen zijn totaal nieuw. Mochten de termen je bekend in de oren klinken, dan kan dit soms behoorlijk tegenvallen. Wat dacht je van welvaart, groei en de markt. Hiermee bedoelen ze niet de groei van je lichaamslengte of de markt waar je een visje koopt. 

In de online bijlessen economie komen alle lastige onderwerpen voorbij, overzichtelijk geclusterd in thema’s. De docenten hebben door jarenlange ervaring inmiddels goed het kaft van het koren kunnen scheiden en voor jou de lastige zaken geselecteerd. Ideaal en efficiënt leren noemen we dat. Als je alle onderwerpen wilt zien van economie, bekijk dan onze methoden of de syllabus.

Leerlingen over onze bijles economie

Leerling van Vechtstede
Vechtstede College
Lees verder
Het is fijn dat je per onderwerp kunt zoeken en dat je de afspeelsnelheid kunt aanpassen. Heel goed en duidelijk uitgelegd verder! Bedankt Yoram.
Sam
Pcc Lyceum
Lees verder
Ik vond het een goede ervaring, het was fijn om alle stof weer even door te nemen. Zeker nu ik zo veel lessen door corona heb gemist. Economie; De docent was goed te verstaan ging af en toe een beetje te snel maar ik kon de video nog even terug spoelen dus dat was geen probleem.
Yael
ISG Arcus
Lees verder
Ik vind de stof erg overzichtelijk op het platform en het komt allemaal overeen met de syllabus dus dat is erg fijn. De docent legt erg duidelijk en rustig uit. JoJoSchool heeft mij geholpen met moeilijke onderdelen van economie beter te beheersen. Dankzij de lockdown heb ik de uitleg over deze stof nauwelijks meegekregen, maar JoJoSchool heeft mij erg fijn hierbij geholpen! Ook de Livechat is erg handig, er wordt snel gereageerd.
Jonas Schmidt
Google review
Lees verder
jojo school is erg aan te raden. Voor elk vak zijn er goede video's die je goed helpen bij het leren even wat anders dan alleen maar in je boek te kijken. daarnaast staan er meteen oefeningen bij om te kijken of je het wel snapt. zelf vond ik de examen bespreek video's ook erg fijn.
Previous
Next
>