Examentraining wiskunde B

Online examentraining wiskunde B

De methodes die scholen aanschaffen voor het onderwijzen van wiskunde b lijken soms logisch, effectief en helder maar in de praktijk valt dit nog wel eens tegen. Wat is nou werkelijk de kern van de stof? Ook wanneer je resultaten voldoende waren afgelopen jaren, kan een online examentraining wiskunde b net dat beetje extra zijn wat jij nodig hebt. Gevonden voor je vervolg studie aan een numerus fixus? Dan is het cum laude of misschien wel summa cum laude slagen cruciaal. Ook hierbij is het inschakelen van een extra docent naast je eigen docent aan te raden.  Hij helpt je op een rustig tempo door de stof heen, op net weer een andere manier dan je gewend bent.  

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Uitlegvideo’s

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Over wiskunde B

Wiskunde b is ooit geïntroduceerd als de moeilijkere, bèta variant van wiskunde. En dit ga je merken. Per onderwerp is het allemaal wel te begrijpen, maar tijdens een examen wordt er van je verlangd om alle vraagstukken te behandelen. Willekeurig door elkaar. Onze docenten helpen in de online examentraining wiskunde b welke tools je hiervoor nodig hebt. 

 En het draait niet alleen om de inhoud maar ook echt om die zogenaamde tools, de manier van beantwoorden. Doordat oude examens worden behandeld, leer jij de vraagstelling van binnen en buiten kennen. Zo verschijn je zelfverzekerd aan de start van je examen. En mochten er ergens nog vragen zijn, ook last minute, dan zijn deze eenvoudig te stellen aan de docent via de online omgeving. 

Moeilijke onderwerpen bij wiskunde B

Zoals we hierboven al verklappen, wiskunde b ís gewoon moeilijk. Uiteraard zal de ene leerling een bepaald onderwerp als lastiger ervaren, maar over het algemeen is het regelmatig echt een struikelblok tijdens examens. Schaam je dan ook niet om extra hulp in te schakelen. Liever vooraf goed voorbereid dan zakken voor je examen. Ook wanneer die wel gebeurd is, dan is het volgen van een online examentraining wiskunde b echt een goed idee.

Door de docenten wordt je meegenomen door oude examens, hierdoor raak je vertrouwd met de materie en verschijn je zelfverzekerd aan de start. En vragen? Dat staat vrij. Zowel in de online omgeving aan de docenten als aan de medeleerlingen. Zet ‘m op!

Ervaringen van bovenbouw leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef