Examentraining Engels

Online examentraining Engels

Dacht je altijd dat je Engels wel ‘under control’  had maar viel dat bij het maken van een proefexamen of je laatste toetsen een beetje tegen? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Wellicht heb je niet meer de tijd om zelf alles opnieuw in je hoofd te gaan stampen en gelukkig; Dat hoeft ook niet! Met een online examentraining Engels kun jij eenvoudig in korte tijd op vlieghoogte komen. Door de indeling van de training komen alle onderwerpen aan bod, maar wel op een zeer overzichtelijke manier. De ervaren docenten hebben ruim de tijd genomen om zaken te clusteren zodat de leerlingen alles gestructureerd tot zich kunnen nemen. Ook wanneer er nog vragen overblijven is hier gelegenheid voor, deze kun je via het online portal eenvoudig stellen.

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Uitlegvideo’s

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Over engels

Het klinkt eenvoudig, examen Engels doen. Beetje luisteren, lezen.. Hoe moeilijk kan het zijn? Nou, behoorlijk lastig. Veel leerlingen struikelen vroeg of laat toch over Engels. Of dit nu de grammatica is of het onderdeel literatuur, wij verzekeren je; Je bent echt niet de enige. Een online examentraining Engels biedt jou uitkomst en zorgt ervoor dat je nét wat zelfverzekerder dat examen ingaat.

Doordat er soms nog een beetje een taboe heerst rond het niet goed spreken van Engels kan ervoor zorgen dat jij een kleine achterstand hebt. Dit kan je bij het examen op gaan breken. Door het volgen van een online examentraining kun je anoniem aan de onderwerpen werken die bij jou een voldoende op je examen nog in de weg staan. En; Vragen staat vrij!

Moeilijke onderwerpen bij engels

Een basiswoordje Engels spreekt iedereen wel. Waarschijnlijk is je vocabulaire de afgelopen tijd ook behoorlijk uitgebreid door het verplicht woordjes stampen. Helaas staat dit niet centraal bij het examen Engels. Het examen staat in het teken van echt toepassen van de materie van de afgelopen jaren. Dit is niet voor iedereen gesneden koek. Door het volgen van onze online examentraining Engels zien wij dat veel leerlingen zelfverzekerder het examen ingaan.

Net dat duwtje in de rug om een dikke voldoende te scoren. De zaken waar ze soms nog onzeker over zijn kunnen eenvoudig worden opgehelderd door het stellen van vragen. Dit is gewoon mogelijk in de online omgeving. Zowel aan medeleerlingen als aan vakdocenten. Dus geen onderwerp hoeft meer een struikelblok te vormen om Engels succesvol af te ronden.

Ervaringen van bovenbouw leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef