Online examentraining Aardrijkskunde

De wereld en de aarde, het klinkt alsof dit inwisselbare termen zijn maar waar het op het vak aardrijkskunde aankomt is dit zeker niet het geval. Dit verschil en andere lastige punten van het vak aardrijkskunde komen uitgebreid aan bod in de online examentraining aardrijkskunde. Aardrijkskunde is niet net als wiskunde een vak wat je in één keer kunt snappen, je moet gewoon ook veel dingen echt weten. Dat dit wellicht in de afgelopen jaren onderbelicht is gebleven, kunnen wij ons voorstellen. Daarom is de online examentraining aardrijkskunde ideaal om alsnog die dikke voldoende binnen te halen.

JoJoschool platform

Uitlegvideo’s over alle onderwerpen van elk vak 10.000+ aansluitende oefenopgaven 14 dagen gratis uitproberen

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Uitlegvideo’s

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Bart Wouters

Met een enthousiaste kijk op de lesstof, zorgt Bart ervoor dat zijn leerlingen de stof sneller begrijpen en deze stof beter kunnen toepassen op toetsen en examens. Leerlingen vinden het enthousiasme van Bart erg fijn en meestal gaat het vak aardrijkskunde ze dan ook makkelijk af. Met enthousiasme legt Bart dus alles uit over globalisering, culturen, platentektoniek, windstromen en nog veel meer. Door de ervaring die hij heeft weet Bart precies waar hij bij zijn uitleg de accenten op moet leggen, zodat je als leerling weet welke onderwerpen extra belangrijk zijn. Daardoor gaan leerlingen straks fluitend naar hun toetsen en examens. “Ik wil ervoor zorgen dat jij alle examenstof voor de volle 100% begrijpt!”

Over Aardrijkskunde

oendra’s, steppes, woestijn… Allemaal gebieden waar je waarschijnlijk nog wel eens naartoe wilt maar nog nooit bent geweest. Toch moet je bij Aardrijkskunde er alles van weten. Wanneer je nog veel vraagtekens hebt bij deze materie dan biedt het volgen van een online examentraining Aardrijkskunde uitkomst. 

Alle onderwerpen komen uitgebreid aan bod, zonder overbodige zaken die niet nodig zijn voor het examen. De online examentraining is zo opgesteld dat hij doelgericht is, het gaat om het halen van je examen. Dat is het grootste belang, zo simpel is het. 

Moeilijke onderwerpen bij Aardrijkskunde

Alle onderwerpen die nodig zijn om een dikke voldoende te halen op je examen komen voorbij in de online bijles aardrijkskunde. De docent is zeer ervaren en weet precies wat lastig is voor leerlingen. Mocht jij nou net een uitzondering hierop zijn en nog andere vragen hebben, dan is de docent ook voor jou beschikbaar om deze te beantwoorden. 

Over vragen sparren met leerlingen is ook nog eens mogelijk, dit gaat allemaal eenvoudig via het online portal. Maar moeilijke onderwerpen zijn dus snel als sneeuw voor de zon verdwenen. Om af te sluiten kun je een aantal oude examens maken. Daarmee merk je in no-time hoe je ervoor staat. Allemaal de vragen goed? Dan kun je stoppen en je focus op een ander examenvak leggen. 

Ervaringen van bovenbouw leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef