Bijles Wiskunde

Online bijles wiskunde

Staartdelingen, de stelling van Pythagoras, kansberekening.. Is dit voor jou allemaal abracadabra werk? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Toch is wiskunde een onwijs belangrijk vak op de middelbare school. Een onvoldoende halen voor je eindexamen is tegenwoordig geen optie meer. Online bijles wiskunde is hiervoor de oplossing. Doordat ervaren docenten alle informatie online clusteren in overzichtelijke lessen en thema’s krijg jij grip op de stof. Het voordeel van online bijles is dat je de lessen terug kunt kijken op het tempo wat bij jou past. De moeilijke onderwerpen worden toegelicht en uitgebreid besproken in de online lessen. En last van open eindjes? Deze kun je in de virtuele omgeving bespreken met medestudenten of je online docent.

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Uitlegvideo’s

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Over wiskunde

We haalden al kort een aantal onderwerpen aan, maar er zijn zóveel onderwerpen bij wiskunde. Waar je bij talen nog wel meerdere antwoorden kunt aanhalen is dit bij wiskunde niet het geval. Ze noemen het niet voor niks een exacte wetenschap. De uitkomst is goed óf fout. De materie dus helemaal begrijpen is de enige manier om tot een voldoende op je toets of examen te komen. Je kunt pas beginnen met trainen wanneer het examen in zicht is, maar je kunt ook eerder beginnen.

Hoe eerder je het trucje door hebt, want dat is het. Hoe makkelijker je het jezelf maakt. Door de stof vanuit een ander perspectief te bekijken, zoals je tijdens de online bijles wiskunde wordt aangeboden, snap je het sneller. Ook wordt er bij de lastige onderwerpen uitgebreider stil gestaan, dat de online lessen door een ervaren docent zijn samengeteld helpt hier zeker bij.  

Moeilijke onderwerpen bij wiskunde

Het is wellicht vooraf lastig inschatten wat jij als de moeilijke onderwerpen gaat ervaren tijdens wiskunde. Daarom maken wij gebruik van ervaren docenten. Leerlingen veranderen maar de struikelblokken blijven door de jaren heen nagenoeg hetzelfde. Tijdens de online bijlessen wiskunde hebben zij deze voor jou er al uitgefilterd en komen in de online bijles uitgebreid aan bod. En mocht je dan nog twijfels, vragen of onzekerheden hebben? Dan wordt je tijdens de bijlessen zeker niet aan je lot overgelaten.

Je kan de vragen de overblijven gewoon stellen aan de docent of medeleerlingen. Statistiek is bijvoorbeeld zo’n onderwerp waarbij veel vragen overblijven, onze docenten weten alle antwoorden. Ook voor het oplossen van telproblemen is aandacht, hier wordt een aparte bijles aan gewijd. Zo merk je, geen ‘probleem’ blijft onbesproken. Wil je een overzicht van onderwerpen uit de syllabus? Bekijk dan de site van examenblad.

Ervaringen van bovenbouw leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef