Bijles Wiskunde B

Online bijles wiskunde B

Grafieken, vergelijkingen.. Is dit voor jou allemaal nog geen exacte wiskunde? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Toch heb je wiskunde b in je pakket én is dat ook nog eens een heel belangrijk vak binnen een bètaprofiel. Waar je bij normale wiskunde de rekenmachine nog wel vaak kan inschakelen, is dit bij wiskunde b steeds minder het geval. Het komt op je eigen grijze massa aan. Daarnaast is het belangrijk om het vanaf de start af aan goed te begrijpen. Wanneer je namelijk in het proces ergens een verkeerde afslag neemt, komt het in de rest van de beantwoording niet meer goed. Het volgens online bijles wiskunde b is dan ook zeker aan te raden en begin hier niet te laat mee.

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Uitlegvideo’s

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Over wiskunde B

Wiskunde b staat echt bekend als één van de lastigste vakken. Docenten snappen de materie natuurlijk onwijs goed. Dit kan er soms voor zorgen dat ze snel door de stof heen gaan of niet bij de onderwerpen stilstaan die voor jou lastig zijn. Hierdoor raak jij achterop en voor je het weet is de eerste onvoldoende voor wiskunde b binnen. Online bijles wiskunde b biedt hiervoor uitkomst.

Alle onderwerpen komen aan bod, op een manier die zeer geschikt is voor alle leerlingen. Dat we hier zo zeker van zijn komt door de docenten waar wij mee samenwerken. Ervaren mensen die jarenlang voor de klas staan. Mochten er na het volgen van de online lessen toch open eindjes zijn, deze worden snel gehecht tijdens de vragen die jij online kunt stellen. 

Moeilijke onderwerpen bij wiskunde B

Zoals we al zeiden, wiskunde b kent uiteenlopende onderwerpen. En eerlijk? Ze zijn eigenlijk allemaal wel behoorlijk moeilijk. De truc zit hem erin om de onderwerpen vanaf de basis te begrijpen. Want op deze basis bouw je verder door. Het volgen van online bijles wiskunde b is niet voor alle onderwerpen waarschijnlijk nodig. Het fijne aan online les is dat jij kunt focussen op de onderwerpen die jij lastig vindt.

En heb je het gevoel dat je een achterstand hebt? Die poets je met het volgen van online bijles wiskunde b dus zo weg. Lekker op je eigen tempo de lessen terugkijken en bij openstaande vragen gewoon de docent inschakelen. Op naar die hoge cijfers!

Ervaringen van bovenbouw leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef