Bijles Vwo

Online bijles vwo

Het VWO, niet voor niks het hoogste niveau wat er is op middelbare scholen. Het biedt je uiteindelijk de kans om te gaan studeren aan de universiteit. Maar dat het ook het nodige van leerlingen vraagt, dat is een feit. Zeker wanneer je de basisjaren hebt gehad en je gericht voor een vakkenpakket hebt gekozen wordt er de diepte in gegaan. Of het nu economie & maatschappij of natuur & techniek is, elk pakket heeft zijn lastigheden. Online bijles VWO biedt hier uitkomst voor, alle relevante zaken komen voorbij. Uitgelegd op een wijze die voor veel leerlingen echt ideaal blijkt. Dit is geen toeval, want de lessen zijn opgesteld door ervaren docenten en door middel van input van leerlingen. Online bijles VWO geeft net dat beetje extra zekerheid om alle toetsen binnen te koppen.

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Uitlegvideo’s

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Over vwo bijles

Zoals we al zeiden, je zit op het VWO en dat is niet voor niks. Je bent intelligent en leergierig, want je bent niet per toeval op het hoogste niveau belandt. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het allemaal eenvoudig is, juist niet. Naast dat de inhoud lastig kan zijn, is ook de wijze van studeren nieuw. Op de basisschool was de stof voor iedereen hetzelfde, dit is op het VWO wel even andere koek.

Onze ervaren docenten nemen je dan ook niet alleen mee in de stof, maar ook in de manier hoe je dit het makkelijkste tot je neemt. In de klassikale lessen is er niet altijd ruimte voor vragen. Dit is er bij online bijles VWO wel. Daarnaast kun je alles op je eigen tempo terugkijken. Zo is het hoogste niveau voor jou geen niveau te hoog. 

Moeilijke onderwerpen bij vwo

Het VWO kan behoorlijk wat struikelblokken bevatten. Deze zijn voor iedereen anders, kies voor online bijles VWO dan ook voor de vakken die jij als lastig ervaart of laten we het ‘uitdagend’ noemen. Doordat we alle vakken aanbieden, hoef je niet alle stof door te worstelen maar kun je specifiek kiezen voor jouw minder favoriete vakken. 

Naast dat de inhoud lastig is, is soms de werkwijze ook een uitdaging. Bij wiskunde hoef je niet alleen de uitkomst te vermelden, maar ook de manier hoe je tot het antwoord bent gekomen. Deze nieuwe manier van denken wordt ook behandeld, ideaal dus om jezelf te verzekeren van voldoendes voor alle lastige vakken.

Ervaringen van bovenbouw leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef