Bijles vmbo

Online bijles vmbo

Ook op het vmbo is het een veelvoorkomend fenomeen, grote klassen en middelmatige kwaliteit aan docenten. Hier moeten leerlingen niet de dupe van worden. Helaas gebeurt dit soms toch wel. Wees het punt voor dat je van bijvoorbeeld vmbo-t naar kader moet gaan. Schakel daarom vooral niet te laat online bijles vmbo in. Het voordeel van online bijles vmbo is dat je de vakken kunt kiezen die jij als moeilijk ervaart en stil kan staan bij de onderwerpen die jij wat extra aandacht wil geven. De lessen zijn opgesteld door ervaren docenten en door middel van input van leerlingen samengesteld. Online bijles vmbo geeft net dat beetje extra zekerheid om alle toetsen binnen te koppen.

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Uitlegvideo’s

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Over bijles vmbo

Het voorbereidend middelbaar onderwijs, het klinkt niet alleen anders dan de basisschool. Dit ís het ook. Op de basisschool had je geen wiskunde of frans, nieuwe vakken die nieuwe vaardigheden vragen. Mensen onderschatten soms dat het niet alleen anders is qua inhoud, maar ook de vorm is anders. Er wordt van leerlingen verlangd dat ze een andere manier van denken en beantwoorden aanleren.

Online bijles vmbo staat ook bij dit aspect stil. De stof wordt anders aangeboden dan de materie waar de school voor heeft gekozen. Door het overzichtelijk clusteren van informatie en onderwerpen, krijgen leerlingen op een overzichtelijke manier inzicht in de stof. Dit is vaak net dat beetje extra waar ze naar op zoek zijn.

Moeilijke onderwerpen bij vmbo

Een docent kan niet altijd inschatten wat een lastig onderwerp is voor een leerling. Daarnaast is dit ook zeer persoonlijk. Wat de één als lastig ervaart, is voor de ander totaal niet het geval. Het voordeel van online bijles vmbo is dat hier uitgebreid stilgestaan kan worden door de leerling bij de onderwerpen die hij als lastig ervaart. 

Ook kunnen over deze onderwerpen nog vragen gesteld worden, zowel aan de docent als in de online omgeving aan medeleerlingen. Dus moeilijke onderwerpen? Die verdwijnen vanzelf wanneer een leerling in vroeg stadium begint met online bijles!

Ervaringen van bovenbouw leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef