Bijles Nederlands

Online bijles nederlands

Nederlands, we spreken het elke dag en we lezen wat af. Vergeet ook niet alle online zaken die we voorbij zien komen. Je zou dus zeggen, het vak Nederlands is eenvoudig. Wie dat denkt komt helaas bedrogen uit. Nederlands staat erom bekend dat het een lastige taal is, de grammatica staat bol van de regeltjes en vervolgens van de uitzonderingen. Was het met een d of een t of toch allebei? Daarnaast speelt natuurlijk literatuur ook nog een rol. Een onderwerp wat ontzettend leuk en interessant kan zijn, maar ook bloedirritant als het je niet ligt. Kortom, wacht met Nederlands niet tot het examen maar begin in een vroegtijdig stadium met online bijles. In de online bijlessen Nederlands leggen docenten helder en overzichtelijk jou alles uit. Geen tijd wordt overgeslagen.

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Uitlegvideo’s

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Over Nederlands

Omdat het voor velen van ons de moedertaal is, is Nederlands praten niet lastig. Toch zijn hier ook struikelblokken bij, is het nu hen of hun? Wanneer Nederlands niet je moedertaal is, is het nóg lastiger. Logica ontbreekt bij vele zaken, zoals bij de mannelijk- of vrouwelijkheid van een woord. Waar je in het Frans nog weet wanneer het ‘le of la’ is, is dit bij ‘de, het of een’ een ander verhaal.

Schaam je dan ook zeker niet om online bijles Nederlands te volgen. De lastige onderwerpen komen hierbij uitgebreid aan bod, dit komt doordat onze samenstellers ervaren docenten zijn. Zij hebben jarenlange ervaring waardoor ze voor jou de heikele punten al hebben getraceerd. 

Moeilijke onderwerpen bij nederlands

Het Nederlands kent vele lastige punten. Of het nu gaat om luistervaardigheid, schrijfvaardigheid of spreekvaardigheid. Bij alle drie kun je flink onderuit gaat. Helaas is het wel een verplicht vak, wat het extra lastig maakt wanneer het je niet van nature goed licht. Toch is het belangrijk om het goed te begrijpen. Een goed begrip van het Nederlands zal ook doorwerken bij het leren én begrijpen van een andere taal zoals Engels of Frans. Online bijles Nederlands biedt jou de handvatten om grip op de materie te krijgen, op het tempo wat bij jou past.

Je kan langer stilstaan bij lastige zaken en via het online portal vragen stellen aan medeleerlingen of docenten.  Als je een overzicht wilt van belangrijke onderwerpen dan kun je in de syllabus kijken.

In de online bijlessen Nederlands komen alle lastige onderwerpen voorbij, overzichtelijk geclusterd in thema’s. De docenten hebben door jarenlange ervaring inmiddels goed het kaft van het koren kunnen scheiden en voor jou de lastige zaken geselecteerd. Ideaal en efficiënt leren noemen we dat. 

Ervaringen van bovenbouw leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef