Bijles Natuurkunde

Online bijles natuurkunde

Word jij niet als een magneet richting de materie van natuurkunde getrokken? Gelukkig, je bent niet de enige. Natuurkunde wordt door velen als een struikelblok ervaren in het vakkenpakket. Of het nu gaat om de quantumwereld of magnetische velden, lastige onderwerpen zijn er genoeg. Voor docenten is het vaak gesneden koek, dus stappen makkelijk over de lastige onderwerpen heen. Online bijles natuurkunde biedt hiervoor de oplossing. Alle lastige onderwerpen komen voorbij en omdat het online is, kun je het zo vaak terugkijken als je wilt. Bij open eindjes kun je medeleerlingen inschakelen of ervaren docenten. Dit samen zorgt ervoor dat je de offline lessen eenvoudig volgt en je toetsen inkopt door de online bijles.

JoJoschool platform

Uitlegvideo’s over alle onderwerpen van elk vak 10.000+ aansluitende oefenopgaven 14 dagen gratis uitproberen

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Uitlegvideo’s

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Onze docent natuurkunde

Over Margriet

Met Margriet maak je een mooie reis door de stof van Natuurkunde. Je leert over krachten, elektriciteit, golven en nog veel meer onderwerpen zodat je na het kijken van de lessen je toetsen van natuurkunde met zekerheid tegemoet gaat. Na haar master Sterrenkunde en ervaring in het bedrijfsleven heeft Margriet ervoor gekozen om dit prachtige vak te gaan geven op een middelbare school. Met passie vertelt ze je hier graag over en zet ze je aan de hand van concrete voorbeelden aan het denken zodat je de stof goed gaat begrijpen. Precies wat je van een goede docent kunt verwachten. Maak het jezelf gemakkelijk en laat je inspireren door de natuurkunde bijles van Margriet!

Margriet

Margriet stelt zichzelf voor in deze video:

Over natuurkunde

Het klinkt zo eenvoudig en natuurlijk; Natuurkunde. Maar vele onderwerpen zie je wel in de natuur, maar sta je nooit bewust bij stil. Hoe werkt een magneet? Hoe snel valt een steen? Interessant en leuk, totdat je er echt mee moet gaan rekenen. Laat dat nou net de bedoeling zijn bij natuurkunde. Online bijles in dit vak kan dat extra steuntje in de rug zijn om er toch vol voor te gaan en grip op de stof te krijgen.

Echt eenvoudig is het namelijk niet, maar toch zul je merken dat door het gebruik van handige foefjes en het clusteren van informatie in de online lessen het al veel makkelijker wordt. De lessen zijn samengesteld door ervaren docenten die ook offline leservaring hebben. Input van leerlingen zorgt ervoor dat je de online lessen goed begrijpt en het tempo juist is. Met de online bijles natuurkunde van JoJoschool begrijp je de stof snel!

Moeilijke onderwerpen bij natuurkunde

Bij natuurkunde worden veel termen gebruikt die wellicht vraagtekens oproepen, dit is totaal niet vreemd. Niemand weet vooraf wat er precies bedoelt wordt met gravitatie of energieomzettingen. Laat je dit niet weerhouden om je er toch in te verdiepen. Door de heldere uitleg en de mogelijkheid tot het stellen van vragen krijg jij in de online bijlessen grip op de stof. Vaak valt de complexiteit bij nader inzien behoorlijk mee. 

Maar alles valt of staat met een goede uitleg van de docent. Doordat de onderwerpen natuurkunde in filmpjes aan bod komen, weet je zeker dat alles behandelt wordt en dat de docent niet iets vergeet. Je kunt de onderwerpen op je eigen tempo bijlangs, zonder afgeleid te worden door (overbodige) vragen van medestudenten. Wil je weten wat je voor je examens moet kennen bekijk dan ook de syllabus.

Ervaringen van bovenbouw leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef