Bijles Biologie

Online bijles biologie

Het verhaal van de bloemetjes en de bijtjes, dat kennen we allemaal inmiddels wel. Maar bij het vak biologie op school komt nogal wat meer kijken. Termen als stofwisseling en biosynthese zijn nog maar een greep uit de onderwerpen die voorbij komen. Om grip en overzicht te houden op de stof is het vroegtijdig beginnen met online bijles biologie zeker aan te raden. Alle onderwerpen komen voorbij, juist de onderwerpen waar de toetsen op zijn gefocust. Geen docenten die uitlichten wat zij leuk vinden, geen andere leerlingen die afleiden. De oplossing voor een dikke voldoende dus.

JoJoschool platform

Uitlegvideo’s over alle onderwerpen van elk vak 10.000+ aansluitende oefenopgaven 14 dagen gratis uitproberen

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Uitlegvideo’s

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Onze docent Biologie

Edzard is een man met humor, met oog voor detail en slimme trucs. Biologie is een heel visueel vak, maar het is ook moeilijk om de visualisaties goed te begrijpen en daardoor kan het snel saai worden, terwijl biologie juist zo leuk en interessant kan zijn. Edzard gaat daarom extra diep in op ingewikkelde onderwerpen en helpt je met humor en ezelsbruggetjes om de stof goed te begrijpen. “Veel leerlingen hebben moeite met richting van DNA, Wat is nou de 3′ kant en wat is de 5′ kant? fosfaat of monosacharide? Dan zeg ik altijd je hebt de monosachadriede kant en de fosvijfkant. Dat kan iedereen onthouden.” Door Edzard zijn manier van lesgeven weet hij al velen jaren examenleerlingen te helpen aan een mooi cijfer voor biologie.

Edzard Borneman

Edzard stelt zichzelf voor:

Over biologie

Biologie is een interessant vak maar het is zóveel. Het gaat van DNA naar afweer via transport en weer terug. Om overzicht te houden en niet overbodig veel tijd aan biologie te besteden is het bijles volgen van biologie ideaal. Om er nóg minder tijd aan kwijt te zijn, is het online volgen van lessen nog handiger.

Gewoon thuis vanuit je vertrouwde kamertje, op de momenten dat het jou uitkomt. De docenten hebben veel ervaring en vinden geen vraag te gek. Deze kun je gewoon eenvoudig stellen. Check eerste de meest gestelde vragen, deze zijn namelijk al beantwoord door de docent. In dat geval heb je meteen antwoord, ideaal.

Moeilijke onderwerpen bij biologie

Bij biologie komen zeer diverse onderwerpen aan bod. Van genetica tot het milieu. Ook de ecologie en evolutie blijven niet onbesproken. Gaat er bij jou nog geen lampje branden bij deze termen? Geen probleem. Het online volgen van bijles Biologie biedt hierbij ongetwijfeld uitkomst. Je kan de lessen op je eigen tempo en per onderwerp kijken.

Dit bespaart je tijd en zorgt ervoor dat je doelgericht te werk kunt gaan. Ook wanneer je volgende toets al zeer snel is, is online bijles biologie volgen altijd nog een optie dus. Ongeacht welk onderwerp het is. Wil je een overzicht van alle onderwerpen bekijk dan de syllabus of onze methoden.

Ervaringen van bovenbouw leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef