Bijles Bedrijfseconomie

Online bijles bedrijfseconomie

Ambities om je eigen bedrijf te starten? Dan is het wel belangrijk dat je je eigen winst-en-verlies rekening gaat begrijpen. Ook wanneer je ambities niet in die hoek liggen, is het belangrijk dat je stof beheerst. Je hebt immers bewust voor dit vakkenpakket gekozen, dus je zult er examen in moeten doen. Nu willen we je niet bang gaan praten maar wél een advies geven; Ga tijdig online bijles bedrijfseconomie volgen. Hierdoor ben jij helemaal bij met de stof én snap je alles helemaal. Het voordeel hiervan is dat je alles wat er nog gaat komen ook begrijpt. Want bij bedrijfseconomie begint alles nog redelijk overzichtelijk, maar er wordt al snel de diepte in gegaan.

JoJoschool platform

Uitlegvideo’s over alle onderwerpen van elk vak 10.000+ aansluitende oefenopgaven 14 dagen gratis uitproberen

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Uitlegvideo’s

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Onze docent bedrijfseconomie

“Ik voel een grote verantwoordelijkheid om leerlingen goed voor te bereiden voor toetsen en examens, zodat ze kunnen laten zien wat ze kunnen. Of dat een 6 of een 9 is, aan de voorbereiding moet het niet liggen.” Jorik brengt de stof enthousiast over aan zijn leerlingen, zodat ze alles begrijpen over balansen, beleggen en alle andere onderwerpen.

Jorik Pijnacker

Jorik stelt zichzelf voor in deze video:

Over bedrijfseconomie

Een beetje balans in je leven is belangrijk, maar dit is hele andere balans dan bij bedrijfseconomie geldt. Bij sommige vakken heb je de stof in het dagelijks leven en wellicht nooit meer nodig. Alles wat je bij bedrijfseconomie leert is een ander verhaal, dit kan je later nog wel eens heel goed van pas komen. Zowel zakelijk als privé is het superhandig om de boekhouding een beetje te begrijpen. Dit zal je alleen maar helpen en wellicht zelfs geld opleveren

Wie houdt er niet van? Dat het eenvoudig is, dat zullen wij zeker niet zeggen. Online bijles bedrijfskunde is dan ook een goede investering. Ervaren docenten hebben de onderwerpen geclusterd in overzichtelijke lessen. Daarnaast mag je vragen wat je maar wilt, eenvoudig in de online omgeving. Kom maar op met die dikke voldoendes!

Moeilijke onderwerpen bij bedrijfseconomie

Resultaten, jaarrekeningen, balansen, bedrijfsanalyse.. Zomaar wat onderwerpen die voorbij komen bij bedrijfseconomie. Je hoort ze in het dagelijks leven wel eens voorbijkomen, maar wanneer je er echt actief mee moet werken is het een ander verhaal. Online bijles bedrijfseconomie kan hier behoorlijk behulpzaam bij zijn. De lessen behandelen alle onderwerpen, ook die jij lastig vindt. En een tip van ons?

Let ook goed op bij de aandelen en obligaties! Gaan beleggen is super populair én lucratief, maar dan moet je het natuurlijk wel begrijpen. En snap je het nog niet helemaal, naast dat je het aan docenten kunt vragen kan dit ook aan medeleerlingen. Dus online bijles bedrijfseconomie is niet alleen een investering voor een voldoende maar eigenlijk veel meer! Wil je weten welke onderwerpen nog meer belangrijks zijn bij bedrijfseconomie? Bekijk dan de syllabus of onze methoden.

Ervaringen van bovenbouw leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef