Bijles Aardrijkskunde

Aardrijkskunde, vaak is het niet het aller moeilijkste vak maar je moet het allemaal wel even begrijpen. Het kan nogal veel zijn, want er gebeurt nogal wat op en rond onze aarde. Een online bijles aardrijkskunde kan uitkomst bieden bij een achterstand of om je net even wat zekerder te maken. Bij aardrijkskunde treffen we ze daarnaast ook weer, de vakidioten als docenten. Superleuk en inspirerend maar het nadeel is wel dat ze vaak de dingen belichten waar zij bevlogen door zijn. Dit kan ervoor zorgen dat jij je struikelblokken niet goed genoeg in kaart hebt. Kortom, een online bijles aardrijkskunde biedt jou overzicht én inzicht in welke skills jij nodig hebt.

JoJoschool platform

Uitlegvideo’s over alle onderwerpen van elk vak 10.000+ aansluitende oefenopgaven 14 dagen gratis uitproberen

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Uitlegvideo’s

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Bart Wouters

Met een enthousiaste kijk op de lesstof, zorgt Bart ervoor dat zijn leerlingen de stof sneller begrijpen en deze stof beter kunnen toepassen op toetsen en examens. Leerlingen vinden het enthousiasme van Bart erg fijn en meestal gaat het vak aardrijkskunde ze dan ook makkelijk af. Met enthousiasme legt Bart dus alles uit over globalisering, culturen, platentektoniek, windstromen en nog veel meer. Door de ervaring die hij heeft weet Bart precies waar hij bij zijn uitleg de accenten op moet leggen, zodat je als leerling weet welke onderwerpen extra belangrijk zijn. Daardoor gaan leerlingen straks fluitend naar hun toetsen en examens. “Ik wil ervoor zorgen dat jij alle examenstof voor de volle 100% begrijpt!”

Bekijk aardrijkskunde

Over Aardrijkskunde

Het is bij aardrijkskunde vaak maar net welk onderwerp er behandelt wordt. Het kan uiteenlopen van Antarctica tot de toendra’s. Of wat dacht je van de steppes in Afrika. Waarschijnlijk nog nooit geweest maar er wordt wel van je verwacht dat je de hoed en de rand kent. Om het overzichtelijk te houden hebben de ervaren docenten de stof ingedeeld in werelddelen en gebieden.

Zo kun jij kijken waar je snel doorheen kunt en waar er vragen ontstaan. De meest gestelde zijn al voor je beantwoord en de laatsten kun je zelf nog gewoon stellen. Er wordt gebruik gemaakt van een handig portal. Kortom, die voldoende op je toets is gewoon een feit bij het volgen van online les.

Moeilijke onderwerpen bij Aardrijkskunde

Wat je struikelblokken zijn bij aardrijkskunde is per persoon verschillend. We zien dat veel leerlingen door het ene onderwerp helemaal zijn gegrepen om vervolgens bij het volgende onderwerp al snel af te haken. Of het nu gaat om de invloed van het klimaat, Europa of de flora en fauna in Brazilië. Alle benodigde onderdelen komen voorbij in de online bijlessen aardrijkskunde.

Het fijne is dat je ze op je eigen tempo terug kunt kijken. En bij vragen kun je deze stellen aan docenten, mocht je hiertoe een drempel voelen? Dan raden wij je aan de vragen eens in de groep te gooien bij je medeleerlingen. Dit is namelijk ook eenvoudig te doen. Als je precies wilt weten welke onderwerpen er allemaal nodig zijn voor aardrijkskunde dan kun je de syllabus bekijken.

14 dagen gratis bijles claimen

Ervaringen van bovenbouw leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef