Hét digitale leerplatform voor toekomstgericht onderwijs

Kwalitatieve digitale leerondersteuning voor elk niveau, voor elk leerjaar en op elk moment

Welkom bij JoJoschool, het complete digitale leerplatform dat middelbare scholen ondersteunt in het bieden van hoogwaardig en toegankelijk onderwijs. Met een uitgebreid vakkenaanbod, adaptieve leermethoden en persoonlijke ondersteuning door vakmeesters, zetten wij ons in voor een effectieve leerervaring. Ons eerlijke, transparante pay-per-use prijsmodel zorgt voor kostenefficiëntie, aangezien scholen enkel betalen voor actieve gebruikers. JoJoschool is de oplossing voor hedendaagse uitdagingen zoals lerarentekorten, gepersonaliseerd leren en digitalisering. Samen geven we vorm aan het onderwijs van de toekomst.

Bekijk de video hieronder en kom alles over JoJoschool te weten.

ACTIE

Kickstart het schooljaar met JoJoschool!

Een goed begin is het halve werk. Doe met uw school mee aan het kickstartprogramma van JoJoschool! Hiermee krijgen uw leerlingen en docenten in een vingerknip volledige toegang tot JoJoschool.

Kosten: €0,-!

Een unieke mogelijkheid voor uw leerlingen en docenten om het leerplatform eens te ervaren. Bevalt het goed? Dan zijn er tal van mogelijkheden om JoJoschool structureel in te zetten.

Bent u schoolleider of docent? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op. Deze actie loopt van 1 t/m 31 oktober, dus wees op tijd!

Ik ben geïnteresseerd

De vertrouwde partner van 20+ innovatieve scholen

JoJoschool inzetten

JoJoschool biedt scholen diverse mogelijkheden: van het invullen van uitvallessen tot maatwerkuren, ondersteuning bij huiswerk en voorbereiding op toetsen. Ook draagt het platform bij aan continue leerprocessen, zelfs bij uitdagingen als lerarentekorten. JoJoschool past zich aan uw behoeften aan.

Staat uw school voor de uitdaging om leerlingen optimaal voor te bereiden op hun eindexamens? JoJoschool biedt uitgebreide examentrainingen en oefenmateriaal aan om uw leerlingen te helpen slagen. Onze effectieve aanpak helpt hen de benodigde vaardigheden en kennis op te doen, zodat ze vol vertrouwen en goed voorbereid aan hun examens beginnen.

Merkt u dat de resultaten bij bepaalde vakken achterblijven? JoJoschool kan hierbij helpen door gerichte ondersteuning te bieden en het begrip van leerlingen over moeilijke onderwerpen te verbeteren. Onze aanpak, afgestemd op de individuele behoeften van leerlingen, zorgt ervoor dat zij de nodige ondersteuning krijgen om betere resultaten te behalen en succesvol te zijn in hun schoolcarrière.

Kampt uw school met het probleem van structureel niet in te vullen lessen door een tekort aan gekwalificeerde docenten? JoJoschool biedt een oplossing met ons digitale platform en de ondersteuning van vakmeesters. Hierdoor kunnen leerlingen toch de nodige begeleiding en kennis opdoen, zelfs als er geen docent beschikbaar is. Zo waarborgen we de continuïteit van het onderwijs en zorgen we dat geen enkele leerling achterop raakt.

Worstelt uw school met het regelen van invallessen bij afwezigheid van docenten? JoJoschool kan uitkomst bieden door een gestructureerde en zinvolle invulling van invallessen te faciliteren. Ons digitale platform stelt leerlingen in staat om zelfstandig te werken aan de lesstof, terwijl vakmeesters klaarstaan om hen te ondersteunen bij vragen. Op deze manier blijft het leerproces ononderbroken en kunnen leerlingen effectief blijven leren, zelfs als hun vaste docent tijdelijk afwezig is.

Maakt uw school gebruik van laptops, tablets of andere devices in het onderwijs? JoJoschool is ontworpen om naadloos samen te werken met deze apparaten, waardoor leerlingen gemakkelijk toegang hebben tot ons platform tijdens de lessen en thuis. JoJoschool is geoptimaliseerd voor verschillende schermformaten en besturingssystemen, zodat uw leerlingen altijd en overal de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Zo draagt JoJoschool bij aan een moderne, flexibele en geïntegreerde leeromgeving.

Een eerlijk en transparant prijsmodel

We begrijpen dat budgettering en kostenbeheersing belangrijke aspecten zijn op school. Daarom hebben we een eerlijk en transparant prijsmodel ontwikkeld. In plaats van vaste abonnementskosten, brengen we alleen kosten in rekening wanneer leerlingen daadwerkelijk gebruikmaken van de leeromgeving. Dit pay-per-use model zorgt ervoor dat je school alleen betaald voor de waarde die JoJoschool biedt.

Om de kosten nog beter beheersbaar te maken, hanteren we een maximumbedrag per schooljaar, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

JoJoschool hanteert een transparant pay-per-use prijsmodel, waarbij alleen kosten in rekening worden gebracht bij daadwerkelijk gebruik. Hiermee beheers je de kosten effectief, met een maximumbedrag per schooljaar om verrassingen te voorkomen. Bereken de kosten voor uw school met onze rekenmachine!

Neem contact op

Rekentool

Om u een helder beeld te geven van de kosten die gepaard gaan met JoJoschool, hebben we een rekentool ontwikkeld.

Disclaimer: De berekende prijs in onze rekentool is slechts een indicatie en kan afwijken van de werkelijke kosten. Neem contact met ons op voor een nauwkeurige prijsopgave afgestemd op uw specifieke situatie.

Het platform op maat voor uw school

JoJoschool begrijpt dat elke school uniek is en dat sommige scholen het platform willen aanvullen met hun eigen docenten en lesmateriaal. Daarom bieden we scholen de mogelijkheid om hun eigen docenten te integreren in ons platform, zodat zij op maat gemaakte en herkenbare lessen kunnen creëren die aansluiten bij de specifieke behoeften van hun leerlingen en daarnaast de continuïteit van het lesaanbod garanderen.

Om dit mogelijk te maken, faciliteren wij een professionele studio op de school waarmee we samenwerken. Hier kunnen docenten hoogwaardige video’s en digitaal lesmateriaal produceren, in lijn met de kwaliteitsnormen van JoJoschool. Ons team van experts begeleidt docenten bij het ontwikkelen van effectief en aantrekkelijk digitaal lesmateriaal, zodat zij hun leerlingen optimaal kunnen ondersteunen.

Deze aanpak zorgt voor een naadloze integratie tussen het bestaande curriculum en ons digitale leerplatform, waardoor scholen hun eigen unieke aanpak kunnen behouden en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van JoJoschool. Samen creëren we een op maat gemaakte en verrijkende leerervaring voor elke leerling.

JoJoschool biedt de optie voor scholen om hun lesmateriaal van eigen docenten te integreren in het platform, voor maatwerk en continuïteit. We faciliteren een studio op de school voor hoogwaardige lesmateriaal productie, onder begeleiding van ons team. Dit verbindt naadloos uw bestaande curriculum met ons platform, behoudt de unieke schoolaanpak en profiteert van JoJoschool’s voordelen.

Lees meer over maatwerk

Onze visie

Bij JoJoschool zijn we trots op onze visie en kernwaarden. Deze vormen de basis voor het leerplatform en de manier waarop we samenwerken met scholen.

Kwalitatief onderwijs

Kwaliteit staat centraal bij alles wat we doen. Onze lessen worden zorgvuldig ontwikkeld door ervaren onderwijsprofessionals, met een focus op helderheid, effectiviteit en interactie. We verbeteren en actualiseren voortdurend ons aanbod om ervoor te zorgen dat de inhoud van ons platform altijd relevant en up-to-date is. Op deze manier kunnen wij leerlingen de optimale onderwijsondersteuning bieden.

Kwalitatieve lessen gegeven door ervaren docenten, voortdurend geactualiseerd voor relevante en effectieve onderwijsondersteuning.

(Kosten)efficiënt

Wij geloven dat onderwijs niet alleen effectief, maar ook efficiënt moet zijn. Daarom biedt JoJoschool manieren om zowel middelen en tijd optimaal te benutten. Het digitale platform is een kostenbesparend alternatief voor traditionele bijles, zonder in te leveren op de kwaliteit van het onderwijs. Bovendien stelt JoJoschool schoolleiders in staat om het docententekort aan te pakken en tegelijkertijd de inzet van klassenassistenten te optimaliseren.

JoJoschool optimaliseert middelen en tijd, een kostenbesparende optie die scholen helpt bij het aanpakken van docententekorten en het optimaliseren van onderwijsondersteunend personeel.

Gelijke kansen voor iedereen

Kansengelijkheid is een van onze belangrijkste drijfveren. We streven naar toegankelijk kwalitatief onderwijs voor alle leerlingen, ongeacht hun achtergrond of financiële situatie. JoJoschool is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van alle leerlingen en biedt een breed scala aan vakken, voor alle niveaus en leerjaren. Hierdoor draagt JoJoschool bij aan een beter onderwijsklimaat voor iedereen.

Wij streven naar toegankelijk onderwijs voor alle leerlingen, ongeacht hun achtergrond. Ons brede vakkenaanbod draagt bij aan kansengelijkheid in onderwijs en wordt laagdrempelig aangeboden.

Neem contact op

De kracht van JoJoschool: Alle voordelen op een rij

JoJoschool biedt uitlegvideo’s en lesmateriaal van hoge kwaliteit, ontwikkeld door onderwijsdeskundigen om leerlingen effectief te ondersteunen in hun leerproces.

Het platform behandelt alle reguliere schoolvakken voor leerlingen van 1 mavo t/m 6 vwo, zodat elke leerling de hulp krijgt die ze nodig hebben.

Leerlingen kunnen hun begrip van de stof toetsen en versterken met uitgebreide opgaven die aansluiten bij de leerdoelen en uitlegvideo’s.

Via de chatfunctie kunnen leerlingen één-op-één hulp krijgen van deskundige HBO- of WO-studenten die hen begeleiden bij het oplossen van problemen en het begrijpen van complexe concepten.

Scholen kunnen het platform aanvullen met hun eigen docenten en lesmateriaal, ondersteund door studiofaciliteiten en begeleiding bij het ontwikkelen van digitaal lesmateriaal.

Meer informatie

JoJoschool hanteert een eerlijk prijsmodel waarbij scholen alleen betalen voor het daadwerkelijke gebruik van het platform door leerlingen, met een maximumbedrag per jaar.

Het platform biedt gelijke kansen voor alle leerlingen, ongeacht hun achtergrond, door digitale ondersteuning te bieden die vaak goedkoper is dan traditionele bijles.

JoJoschool kan helpen bij het opvangen van het groeiende docententekort en kan effectief worden ingezet in combinatie met klassenassistenten die leerlingen begeleiden bij het gebruik van het platform.

Leerlingen kunnen leren op hun eigen tempo, waar en wanneer ze maar willen, en hebben altijd toegang tot het lesmateriaal en de ondersteuning die ze nodig hebben.

JoJoschool is een digitaal platform, wat zorgt voor een milieuvriendelijke en duurzame manier van onderwijsaanbod, zonder de noodzaak van fysiek lesmateriaal.

Het platform waarborgt de continuïteit van het onderwijs, zodat leerlingen ononderbroken toegang hebben tot de benodigde middelen, zelfs tijdens onvoorziene situaties zoals pandemieën of extreme weersomstandigheden.

JoJoschool is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, waardoor het eenvoudig en snel geïmplementeerd kan worden binnen de schoolomgeving. Ons team biedt ondersteuning bij het implementatieproces om ervoor te zorgen dat de overgang soepel verloopt en docenten en leerlingen snel aan de slag kunnen met het platform.

JoJoschool bevordert formatief leren door middel van voortdurende feedback en evaluatie. Het platform helpt leerlingen hun sterke punten en leergebieden te identificeren, zodat ze gericht kunnen werken aan hun verbeterpunten. Docenten kunnen de voortgang van leerlingen eenvoudig volgen en de opgedane inzichten gebruiken om hun onderwijsaanpak aan te passen, wat leidt tot betere leerresultaten.

JoJoschool maakt het mogelijk om het leerproces aan te passen aan de individuele behoeften en voorkeuren van elke leerling. Het platform biedt flexibiliteit in tempo, inhoud en leermethoden, zodat leerlingen hun eigen leertraject kunnen volgen en de aangeboden materialen kunnen gebruiken op een manier die het beste aansluit bij hun leerstijl. Dit leidt tot een meer betrokken en gemotiveerde leerervaring, wat uiteindelijk resulteert in betere leerresultaten.

Neem contact op