Goed dat je er bent. De les gaat beginnen!

Op JoJoschool vind je video uitleg voor alle onderwerpen die in je toetsen en examens aan bod komen. Met de bijbehorende oefenopgaven kun je de stof oefenen tot je het onderwerp helemaal begrijpt. Als je stof niet begrijpt helpt een vakmeester je 1-op-1 graag verder. Zo ga jij met meer zelfvertrouwen naar je volgende toets of examen!

15.000+ leerlingen gingen je voor. Zij beoordelen JoJoschool met een 8!

Goed voorbereid voor elke toets en examen

Als leerling van de bovenbouw heb je je profiel gekozen en heb je SE-weken. Langzaam maar zeker komen de examens dichterbij. Door middel van uitlegvideo’s, oefenopgaven en samenvattingen kun jij je goed voorbereiden voor deze toetsen en examens.

Uitlegvideo’s kijken

De docenten van JoJoschool hebben voor elk onderwerp dat bij jou op school langskomt een uitlegvideo gemaakt. In deze video’s wordt er op een gestructureerde en duidelijke manier ingegaan op de lesstof zodat jij deze goed kan begrijpen.

Meer over uitlegvideo’s

Oefenopgaven

Zodra je uitleg hebt gehad over een onderwerp wil je kunnen oefenen. De oefenopgaven sluiten aan bij de uitleg die je zojuist hebt gehad en zijn daarom perfect om je kennis over het onderwerp te testen!

Meer over oefenopgaven

De voordelen van JoJoschool

Altijd en overal toegang tot professionele uitleg

9 uur ‘s avonds en de volgende dag een toets over lastige onderwerpen? Geen probleem. JoJoschool is altijd en overal te gebruiken, mits je je telefoon of laptop bij de hand hebt.

Alle vakken die je nodig hebt

Op JoJoschool worden vrijwel alle schoolvakken behandeld. Als je een account aanmaakt, kun je direct zien welke vakken je kunt volgen. 

Alle onderwerpen, kort en duidelijk

Het gehele curriculum van A tot Z behandeld. De lessen zijn duidelijk en duren niet te lang, zodat je je concentratie niet verliest. JoJoschool biedt lessen voor leerlingen van 1 mavo t/m 6 vwo. De docenten die deze lessen geven, zijn bevoegd en staan zelf voor de klas. Daardoor weten ze precies hoe ze een onderwerp goed kunnen uitleggen en wat jij vaak lastig vindt om te begrijpen.

Oefenopdrachten bij onderwerpen

Oefenen is essentieel tijdens het leren. Veel leerlingen doen dit niet (effectief). Tijdens het oefenen van de stof gaan je hersenen pas echt aan het werk. Daarom motiveren we je elke dag weer om naast uitlegvideo’s te kijken vooral ook de oefenopgaven te maken.

Zo vaak als nodig herhalen

Lessen van je docent opnieuw volgen, kon dat maar… Gelukkig kun je alle lessen op JoJoschool nog eens rustig bekijken en herhalen zo vaak dat nodig is!

Een duidelijk overzicht, wat zorgt voor structuur

Onderzoek wijst uit dat veel leerlingen baat hebben bij duidelijkheid en structuur. Onduidelijke lessen zorgen voor verwarring en achterstanden. Het overzicht van JoJoschool en de duidelijke lessen zorgen ervoor dat je nooit meer de draad kwijt bent en altijd weet wat je moet leren!

Leren op je eigen tempo

Voor sommige leerlingen gaat de docent te snel, terwijl andere leerlingen ervan balen dat een begrip al voor de zoveelste keer wordt herhaald. Iedereen heeft een eigen leertempo. De mogelijkheden om de afspeelsnelheid van de lessen aan te passen en lessen te kunnen herhalen zorgen ervoor dat jij op je eigen tempo kunt leren.

Effectief leren

Tijdens het kijken van uitlegvideo’s en het maken van oefenopgaven is er weinig ruimte voor afleiding. Concentreren op de les in een klaslokaal met 29 leeftijdsgenoten om je heen is net wat lastiger.

Ervaringen van leerlingen

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

Je nieuwe klaslokaal

“Ik snap het nog niet helemaal” – is verleden tijd

Probeer JoJoschool

Probeer de uitlegvideo’s en nog veel meer van JoJoschool. De eerste drie video’s bekijk je gratis, daarna kun je een abonnement de eerste 14 dagen uitproberen.

Registreer je gratis

Vanaf €9,99 per maand