Goed dat je er bent.
De les gaat beginnen!

Op JoJoschool vind je video uitleg voor alle onderwerpen die in je toetsen aan bod komen. Met de bijbehorende oefenopgaven kun je de stof oefenen tot je het onderwerp helemaal begrijpt. Als je stof niet begrijpt helpt een vakmeester je 1-op-1 graag verder. Zo ga jij met meer zelfvertrouwen naar je volgende toets!

15.000+ leerlingen gingen je voor. Zij beoordelen JoJoschool met een 8!

Goed voorbereid voor elke toets of overhoring

Als onderbouw leerling moet je veel leren en toetsen maken. Door middel van uitlegvideo’s die alle onderwerpen uitleggen, oefenopgaven waarmee je een onderwerp direct kunt oefenen en samenvattingen bereid je je met JoJoschool goed voor.

Uitlegvideo’s kijken

De docenten van JoJoschool hebben voor elk onderwerp dat bij jou op school langskomt een uitlegvideo gemaakt. In deze video’s wordt er op een gestructureerde en duidelijke manier ingegaan op de lesstof zodat jij deze goed kan begrijpen.

Meer over uitlegvideo’s

Oefenopgaven maken

Zodra je uitleg hebt gehad over een onderwerp wil je kunnen oefenen. De oefenopgaven sluiten aan bij de uitleg die je zojuist hebt gehad en zijn daarom perfect om je kennis over het onderwerp te testen!

Meer over oefenopgaven

De voordelen van JoJoschool

JoJoschool biedt op maat gemaakt leren, aangepast aan jouw individuele behoeften, beschikbaar op elk moment en op elke plek.

JoJoschool biedt uitgebreide dekking van vrijwel alle schoolvakken. Ontdek onze rijke leeromgeving en zie wat er voor jou beschikbaar is!

Het gehele curriculum wordt per vak van A tot Z behandeld. De lessen zijn duidelijk en duren niet te lang, zodat je je concentratie niet verliest. JoJoschool biedt lessen voor leerlingen van 1 mavo t/m 6 vwo.

Onze video’s bieden heldere en beknopte uitleg van complexe onderwerpen, waardoor leren eenvoudiger en aangenamer wordt.

Oefenen is essentieel tijdens het leren. Veel leerlingen doen dit niet (effectief). Tijdens het oefenen van de stof gaan je hersenen pas echt aan het werk. Daarom motiveren we je elke dag weer om naast uitlegvideo’s te kijken vooral ook de oefenopgaven te maken.

JoJoschool helpt bij het verbeteren van jouw schoolresultaten! Zo geeft 86% van de gebruikers aan in onze feedback-enquete.

Met JoJoschool leer je effectief en efficiënt. Bespaar tijd door het gebruik van onze gestructureerde leermethoden, die zijn ontworpen om je snel naar de kern van elk onderwerp te brengen.

In tegenstelling tot traditionele bijlessen, biedt JoJoschool uitstekende onderwijskwaliteit tegen een fractie van de prijs. Maak leren toegankelijk zonder je portemonnee (of die van je ouders) te belasten!

Onze JoJoschool-docenten zijn zorgvuldig geselecteerd voor hun bekwaamheid om boeiende en begrijpelijke uitleg te geven. Ze staan klaar om je te helpen wanneer je behoefte hebt aan extra uitleg of herhaling.

Ervaringen van onderbouw leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef

Probeer JoJoschool

Probeer de uitlegvideo’s en nog veel meer van JoJoschool. De eerste drie video’s bekijk je gratis, daarna kun je een abonnement 14 dagen uitproberen. Ben je dan nog niet overtuigd? Dan zet je je abonnement eenvoudig stop.

Registreer je gratis

Vanaf €13,99 per maand