Goed dat je er bent.
De les gaat beginnen!

Goed dat je
er bent. De les
gaat beginnen!

Vind jij het ook tijd voor een overzichtelijk platform met duidelijke uitleg over ieder onderwerp? Dat vonden wij ook. Maak een account aan om te zien hoe JoJoschool jouw leven als scholier verbetert!

15.000+ leerlingen gingen je voor. Zij beoordelen JoJoschool met een 8!

Wat je als leerling kunt verwachten

Overzicht, structuur en duidelijke lessen

In de onderbouw heb je te maken met toetsen, overhoringen en veel leerwerk. JoJoschool is uitstekend gereedschap dat je hierbij kunt gebruiken. Leerlingen die het platform gebruiken scoren hoger en beoordelen het platform gemiddeld met een 8! Mogen we jou ook helpen met duidelijke uitleg, een fantastisch overzicht en een leerstrategie waarmee je sneller en beter leert?

Het complete overzicht
Een duidelijk overzicht van al jouw vakken, per onderwerp gesorteerd. Je kunt de onderwerpen indelen naar de methode die je op school gebruikt, of de JoJoschool-methode gebruiken. Voor alle onderwerpen van jouw vakken zijn lessen ontwikkeld in samenwerking met bevoegde docenten. Zo blijf je dus altijd bij de les!
Video's
De video’s van JoJoschool zijn erop gericht om alle stof zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Hoewel de lessen digitaal zijn, heb je het gevoel alsof je een-op-een bijles aan het volgen bent. Het mooie aan een digitaal platform is dat je de lessen altijd en overal kunt volgen. Zo hoef je nooit meer een les te missen en scheelt het je ook nog veel tijd!
Oefenopgaven
Een onderwerp écht begrijpen, doe je door te oefenen. Tijdens het oefenen ga je namelijk actief nadenken over de stof. Op JoJoschool vind je voor ieder onderwerp aparte oefenopgaven, direct onder de video. Na het maken van deze opgaven is straks elke toetsvraag een makkie!
Chatten met vakmeesters
Kom je er toch nog niet helemaal uit? Niets aan de hand. Met de JoJoschool-chat, legt een vakmeester je alles nog eens kraakhelder uit. In minder dan 5 minuten wordt je gekoppeld aan een vakmeester, die je helpt met al jouw vragen zodat jij weer verder kunt met leren!
De volgende vakken zijn voor vmbo havo en vwo beschikbaar

Een abonnement op JoJoschool

Wat houdt dat in?

Met een abonnement op JoJoschool heb je volledige toegang tot de leeromgeving die wij hebben ontwikkeld om middelbare scholieren te bieden wat ze nodig hebben. Nadat je hebt aangegeven in welke klas je zit en welk niveau je doet, wordt de leeromgeving perfect voor jou afgesteld. Nu kun je gebruikmaken van de vakken en de lessen die voor je klaarstaan. Probeer onze leeromgeving via de knop hieronder. Er gaat een wereld voor je open!

Waarom leerlingen zweren bij JoJoschool

9 uur ‘s avonds en de volgende dag een toets over lastige onderwerpen? Geen probleem. JoJoschool is altijd en overal te gebruiken. Zolang er maar een device in de buurt is.

Op JoJoschool worden de meeste schoolvakken behandeld. Als je een account aanmaakt, kun je direct zien welke vakken je kunt volgen. 

Het gehele curriculum van A tot Z behandeld. De lessen zijn duidelijk en duren niet te lang, zodat de concentratie niet verloren gaat. JoJoschool biedt lessen voor leerlingen van 1 mavo t/m 6 vwo. De docenten die deze lessen geven, zijn bevoegd en staan zelf voor de klas. Daardoor weten ze precies hoe ze een onderwerp goed kunnen uitleggen en wat leerlingen vaak lastig vinden.

Oefenen is essentieel tijdens het leren. Veel leerlingen doen dit niet (effectief). Tijdens het oefenen van de stof, gaan de hersenen pas echt aan het werk. Daarom stimuleert JoJoschool de leerlingen optimaal met oefeningen die zorgen dat je een onderwerp écht gaat begrijpen.

Lessen van je docent opnieuw volgen, kon dat maar… Gelukkig kun je alle lessen op JoJoschool nog eens rustig bekijken en herhalen zo vaak dat nodig is!

Onderzoek wijst uit dat veel leerlingen baat hebben bij duidelijkheid en structuur. Onduidelijke lessen zorgen voor onbegrip, achterstanden en desinteresse. Het overzicht van JoJoschool en de duidelijke lessen zijn hier de ideale oplossing voor!

Voor sommige leerlingen gaat de docent te snel, terwijl andere leerlingen ervan balen dat een begrip al voor de zoveelste keer wordt herhaald. Iedereen heeft een eigen leertempo. De mogelijkheden om de afspeelsnelheid van de lessen aan te passen en om lessen te herhalen, zijn voor leerlingen de juiste tools om optimaal te kunnen leren.

Tijdens het kijken van korte lessen en het maken van oefenopgaven, is er weinig ruimte voor afleiding. Concentreren op de les in een klaslokaal met 29 leeftijdsgenoten om je heen, is net wat lastiger.

Bijles is voor veel gezinnen te duur. Een belangrijke reden van het bestaan van JoJoschool is om hier verandering in te brengen. Daarom is JoJoschool voor de meeste gezinnen betaalbaar. Is dit niet het geval? Neem contact met ons op via deze pagina.

Ervaringen van bovenbouw leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”
Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.
Joris
“Ik vond het erg fijn werken”
Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!
Britt
“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”
JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.
Yousef

Ervaringen van bovenbouw leerlingen

"Het is mij nog niet helemaal duidelijk" - is verleden tijd

Veelgestelde vragen

Antwoord op vragen die veel worden gesteld

JoJoschool is hét platform waar je als middelbare scholier heen gaat voor duidelijkheid, overzicht en structuur. Scholieren kunnen online voor alle schoolonderwerpen professionele lessen volgen, die bestaan uit een korte, duidelijke uitlegvideo en bijbehorende oefenopgaven! Na het volgen van de les, begrijp je de stof en ben je klaar voor resultaat op de toets. 

Maak nu gratis je account aan om de leeromgeving te bekijken!

De lessen van JoJoschool zijn gemaakt in samenwerking met bevoegde docenten. Deze docenten staan zelf voor de klas en weten uit ervaring met welke onderwerpen veel leerlingen moeite hebben. Daar focussen zij zich extra op. Ieder vak wordt dus gegeven door een topdocent die de stof duidelijk uitlegt!

Je weet het pas echt, als je het hebt ervaren. Je kunt de leeromgeving gratis proberen door je account aan te maken. Zien we je in de daar?

Maak dan nu je account aan!

JoJoschool biedt lessen voor leerlingen van 1 mavo t/m 6 vwo.

Beantwoord je de volgende vragen vooral met ‘ja’? Dan is JoJoschool zeker iets voor jou!

 • Ben je een middelbare scholier of ouder van een middelbare scholier?
 • Doe je mavo, havo, vwo of gymnasium?
 • Heb je moeite met een bepaald vak op school? 
 • Zit je vaak in tijdnood met schoolwerk?
 • Heb je behoefte aan meer structuur?
 • Heb je behoefte aan duidelijke uitleg per onderwerp?
 • Zou je graag sneller/efficiënter willen leren?
 • Kun je soms moeilijk opletten tijdens de les?

Beantwoord je de volgende vragen vooral met ‘nee’? Dan is JoJoschool zeker iets voor jou!

 • Vind je het fijn om de deur uit te gaan of langer op school te blijven om bijles te volgen?
 • Maak je vaak aantekeningen tijdens de les?
 • Begin je vaak ruim op tijd voor het leren van een toets?
 • Wil je liever 30 euro per uur betalen voor bijles?

JoJoschool biedt de volgende vakken:

 • Aardrijkskunde
 • Bedrijfseconomie
 • Biologie
 • Duits
 • Economie
 • Engels
 • Frans
 • Geschiedenis
 • NaSk
 • Natuurkunde
 • Nederlands
 • Scheikunde
 • Wiskunde (algemeen, A, B)

De inhoud van JoJoschool is gebaseerd op de syllabus voor de bovenbouw en de SLO leerdoelen kaart voor de onderbouw. Dit zijn bronnen waar alle onderwerpen in staan die je als leerling wordt geacht te beheersen. Methodes kijken ook naar deze bronnen, en behandelen dezelfde onderwerpen. Daarom, kun je voor ieder onderwerp uit het boek een uitlegvideo vinden!

>