Examentraining Wiskunde

Online examentraining Wiskunde

Online examentraining wiskunde

De methodes die scholen aanschaffen lijken soms logisch, effectief en helder maar in de praktijk valt dit nog wel eens tegen. Wat is nou werkelijk de kern van de stof die je nodig hebt om te slagen voor wiskunde. Ook wanneer je resultaten prima waren door de jaren heen, kan een online examentraining wiskunde net dat beetje extra zijn. De kennis en stof die echt nodig is om een voldoende te halen wordt door ervaren docenten gedeeld en overzichtelijk weergegeven. Alle ruis die in andere methodes wordt gebruikt, wordt weggelaten. Ook worden oude examens online behandeld, hierdoor krijg je snel inzicht in de vraagstelling. Docenten geven jou in de online examentraining om deze juist en adequaat te beantwoorden.

Hoe werkt wiskunde examentraining bij JoJoschool?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze docenten wiskunde

Docent bovenbouw

Docent onderbouw

Over wiskunde

Wiskunde is echt zo’n vak waar je goed in bent of niet. Helaas behoren de meesten van ons tot de laatste categorie. Dit komt onder andere omdat het geen materie betreft die je in het dagelijks leven vaak nodig hebt. Bij telproblemen denk je achteraf vaak wel; Hé, dit is handig te weten. Maar wakker zul je vermoedelijk niet liggen van dergelijke ‘problemen’. Ook de stelling van Pythagoras is zoiets wat je wel eens voorbij hoort komen, maar vaak en klok/klepel verhaal blijft. Dit is niet iets wat alleen jij hebt, dit ervaren velen met jou. Om toch te zorgen dat je de materie echt gaat beheersen is een online examentraining vaak de oplossing. Hierin krijg jij inzicht in de capaciteiten die je al hébt en die je nog moet ontwikkelen. Dit hoef je niet alleen te doen, doordat je ervaren docenten onder de sneltoets hebt staan kunnen alle open eindjes gehecht worden door de vragen die je hen kan stellen.

Moeilijke onderwerpen bij wiskunde

Wat moeilijke onderwerpen bij wiskunde zijn, dat is discutabel. Toch hebben wij ervaren docenten getroffen die de struikelblokken voor de meeste leerlingen eruit hebben gefilterd. Dit zorgt ervoor dat je deze er niet zelf uit hoeft te filteren maar kant en klaar tijdens de online examentraining gepresenteerd krijgt. Jij hoeft vervolgens deze alleen nog maar te begrijpen en te kunnen hanteren. Onderwerpen als verbanden, statistiek en telproblemen zijn geclusterd in online examentrainingen. Door er ook oude examens aan te koppelen zie je meteen hoe deze onderwerpen aan bod komen. Want de materie en de onderwerpen begrijpen is stap 1, maar toepassen is een heel ander verhaal. Kortom, door de online examentraining te volgen verschijn jij vol zelfverzekerdheid aan de start van je examen. Die voldoende is al bijna binnen.

Leerlingen over onze examentraining wiskunde

Volgt