Examentraining Natuurkunde

Examentraining Natuurkunde

Online examentraining natuurkunde

Je hebt er ooit bewust voor gekozen om examen te gaan doen in natuurkunde. Wellicht kon je toen nog niet overzien wat er allemaal op je af ging komen. Dit begrijpen wij enorm goed. Daarnaast is natuurkunde natuurlijk niet het enige vak waar je examen in doet. Je hebt daardoor maar beperkt tijd om je in de materie te verdiepen. Om er toch voor de zorgen dat je gewoon een voldoende gaat binnenharken is het online volgens van een examentraining natuurkunde zeer aan te raden. Alle ruis van andere methodes wordt weggelaten. De docenten komen tot de kern en clusteren de thema’s in overzichtelijke hoofdstukken. Ook wordt in de online bijles natuurkunde uitgebreid stilgestaan bij oude examenvragen. Zo weet jij wat je kunt verwachten.

Hoe werkt onze natuurkunde examentraining?

Alles onder één dak

Video's

Uitlegvideo's

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Onze docent natuurkunde

Over Margriet

Met Margriet maak je een mooie reis door de stof van Natuurkunde. Je leert over krachten, elektriciteit, golven en nog veel meer onderwerpen zodat je na het kijken van de lessen je toetsen van natuurkunde met zekerheid tegemoet gaat. Na haar master Sterrenkunde en ervaring in het bedrijfsleven heeft Margriet ervoor gekozen om dit prachtige vak te gaan geven op een middelbare school. Met passie vertelt ze je hier graag over en zet ze je aan de hand van concrete voorbeelden aan het denken zodat je de stof goed gaat begrijpen. Precies wat je van een goede docent kunt verwachten. Maak het jezelf gemakkelijk en laat je inspireren door de natuurkunde examentraining van Margriet!

Je krijgt examentraining van Margriet

Over natuurkunde

Misschien beschik jij over een natuurlijk talent, maar de meeste leerlingen vinden natuurkunde echt een lastig vak. Het ene onderwerp begrijp je meteen, terwijl je bij het andere veel vraagtekens houdt. Door de online examentraining natuurkunde krijg jij de kans bij de onderwerpen en vragen die jij als struikelblok ervaart langer stil te staan. Je kunt de online training zo vaak bekijken als je wilt, alles met het oog op het slagen voor je examens natuurkunde. Ook bij eventuele vragen bieden we een oplossing, namelijk de mogelijkheid om deze te delen met docenten of medeleerlingen. Kortom, de online examentraining natuurkunde zorgt ervoor dat jij dit struikelblok tijdens je examen eenvoudig passeert.

Moeilijke onderwerpen bij natuurkunde

Bij talen kunnen de verschillende tijden lastig zijn, bij wiskunde is de stelling van Pythagoras vaak geen inkoppertje maar bij natuurkunde… Daar worden soms termen gebruikt waar je geen chocola van kunt maken. Soms klinken de begrippen vrij alledaags, zoals elektriciteit, trillingen en golven. Maar wanneer je inzoomt zie je dat het niet om golven gaat waar je chill op kan surfen. In de online examentraining natuurkunde wordt je in korte tijd meegenomen in de stof die relevant is voor het examen. Niet relevante onderwerpen die jouw eigen docent wellicht wél heel erg groot maakt, maar niet in de examens voorbij komen. Dus creëer voor jezelf overzicht en helderheid en volg een online examentraining natuurkunde. Voor je het weet ben jij een natuurtalent.

Leerlingen over onze bijles natuurkunde

Sara
Lyceum Elst
Lees verder
Natuurkunde: De lessen werden duidelijk uitgelegd en hielpen goed. Het fijnste vond ik het uitgewerkte examen, als je die eerst zelf maakt kan je kijken waar het fout gegaan is en hoe het de volgende keer beter kan. Er mogen van mij wel meer examens uitgewerkt worden. Verder vond ik Margriet gewoon een hele leuke docent. Ze is altijd vrolijk en dat maakt je blij tijdens het leren.
Robin V.
Alfrink College
Lees verder
JoJoschool is een heel goed hulpmiddel voor als bij een vak een bepaald onderwerp niet snapt en er nog extra uitleg bij wil. Er word hele goede uitleg gegeven doormiddel van de filmpjes en de docenten die alles uitleggen, leggen alles duidelijk uit. Als je in je examenjaar zit raad ik jojoschool zeker aan en ook als je nog in 4 havo zit raadt ik het zeker aan
Makrem
ST Gregorius College
Lees verder
Ik vind JoJoschool heel goed maak er dagelijks gebruik van. Kan niet zonder. Ik gebruik natuurkunde, scheikunde, wiskunde b, bedrijfseconomie en biologie.
Redouane Laouikili
Google review
Lees verder
Jojoschool heeft mij super geholpen met mij examens! ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. Jojoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes
Previous
Next
>