Examentraining Havo

Examentraning havo

Online examentraining havo

Er zijn van die momenten die zich altijd sneller aandienen dan je lief is, bijvoorbeeld dat moment dat je weer naar de tandarts moet. Dit geldt eigenlijk ook wel een beetje voor je examens. Het komt altijd sneller dan je denkt en je bent er nooit helemaal klaar voor. Maar om helemaal zelfverzekerd de examens in te gaan, raden wij je aan online examentraining havo te volgen. Niet alleen een verrijking voor je kennis maar ook voor je zelfvertrouwen. En met voldoende zelfvertrouwen, ga jij die examens gewoon in één keer halen. Maar ook wanneer het de eerste keer niet is gelukt, is het slim online examentrainingen havo te gaan volgen. Dit kan net dat beetje extra zijn waardoor jij het dit keer wel haalt. 

Hoe werkt examentraining havo bij JoJoschool?

Video's

Uitlegvideo's

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Onze havo docententeam

Dit is ons team van docenten die jouw gaan bijspijkeren voor je havodiploma. Ons team bestaat uit meer dan 20 bevoegde docenten. Deze docenten staan dagelijks voor de klas en zijn als favorieten gekozen uit honderden aanmeldingen. 

Wil je ervaren hoe onze docenten examentrainingen geven? 

Over havo

Of je nu direct op de havo bent belandt, van het vwo of misschien wel van het vmbo komt. In alle gevallen is het jóuw niveau. En dit is meteen een hoger niveau dan gemiddeld. Het is dan ook niet gek dat je voor een aantal onderwerpen wel een extra steuntje in de rug kunt gebruiken. Laat dit je niet onzeker maken, maar grijp in en volg online een examentraining havo bij ons. De lessen zijn overzichtelijk opgesteld en de onderwerpen geclusterd. Zo kun jij snel door de onderwerpen heen die je als lastig ervaart en langer stilstaan bij jouw persoonlijke struikelblokken. Mochten deze ondanks de heldere uitleg toch blijven bestaan, dan kun je ook nog vragen stellen of sparren met medeleerlingen in het online portal. Kortom, kom maar op met die dikke voldoende op je examen.

Moeilijke onderwerpen op havo

Of je nou veel of weinig lastige onderwerpen tegenkomt, op havo niveau is alles wel pittig. Je examen niet halen en achteraf denken ‘had ik maar´ is een verschrikkelijk gevoel. Grijp daarom alles aan om ervoor te zorgen dat je je examen gewoon binnen kopt. Het volgen van online examentraining havo draagt hier enorm aan bij. De lesstof die relevant is voor het examen wordt behandeld, in overzichtelijke online lessen. En even klaar ermee? Dan zet je het gewoon op stop, ga je wat anders doen en knal je later weer even door. Kortom, maak het jezelf niet te lastig en volg online examentraining havo. Heb jij een heerlijke, onbezorgde zomer straks!

Leerlingen over onze examentraining

Raphaëlle
Bonifatius College Utrecht
Lees verder
Erg fijn, de informatie bleef goed zitten! Verder werkte het platform goed en snel.
Redouane Laouikili
Google review
Lees verder
Jojoschool heeft mij super geholpen met mij examens! ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. Jojoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes
Jonas Schmidt
Google review
Lees verder
jojo school is erg aan te raden. Voor elk vak zijn er goede video's die je goed helpen bij het leren even wat anders dan alleen maar in je boek te kijken. daarnaast staan er meteen oefeningen bij om te kijken of je het wel snapt. zelf vond ik de examen bespreek video's ook erg fijn.
Previous
Next
>