Examentraining Biologie

Examentraining Biologie

Online examentraining biologie

Last van examenstress? Moet je nog zoveel in je hoofd stampen? Kies dan voor het volgen van online examentraining biologie. Biologie is echt zo’n vak waarbij het super fijn is wanneer een ervaren docent je snel mee door de stof neemt. Dit wordt in de online examentrainingen precies gedaan. Alle onderwerpen komen aan bod, uiteraard wel de onderwerpen die in de examens aan bod komen. Daarnaast worden er oude examens behandeld. Zo kun je inschatten hoe je ervoor staan en wennen aan de wijze van beantwoorden. Het wordt bijna bijzonder wanneer je wél een onvoldoende gaat halen op je examen.

Hoe werkt biologie examentraining bij JoJoschool?

Video's

Uitlegvideo's

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Onze docent Biologie

Edzard is een man met humor, met oog voor detail en slimme trucs. Biologie is een heel visueel vak, maar het is ook moeilijk om de visualisaties goed te begrijpen en daardoor kan het snel saai worden, terwijl biologie juist zo leuk en interessant kan zijn. Edzard gaat daarom extra diep in op ingewikkelde onderwerpen en helpt je met humor en ezelsbruggetjes om de stof goed te begrijpen. “Veel leerlingen hebben moeite met richting van DNA, Wat is nou de 3′ kant en wat is de 5′ kant? fosfaat of monosacharide? Dan zeg ik altijd je hebt de monosachadriede kant en de fosvijfkant. Dat kan iedereen onthouden.” Door Edzard zijn manier van lesgeven weet hij al velen jaren examenleerlingen te helpen aan een mooi cijfer voor biologie.

Edzard Borneman

Edzard stelt zichzelf voor:

Over biologie

Sommige onderwerpen heb je redelijk onder knie, voortplanting van mensen heb je waarschijnlijk wel beeld bij. Maar wanneer het op planten aankomt wordt het al lastiger. Dan hebben we het nog niet eens over de opbouw van je DNA profiel gehad. Kortom, biologie is een complex en ‘groot’ vak. Daarnaast is het wel zeer belangrijke informatie die je krijgt. Niet alleen om je examen te halen, maar ook wanneer je door wilt studeren in de richtingen Geneeskunde of bijvoorbeeld fysiotherapie. Het volgens van een online examentraining Biologie is dan ook altijd handig. De vragen die bij jou nog overblijven kun je eenvoudig stellen aan de docent of medeleerlingen. Alles gaat online, zodat je dit kunt doen wanneer jij dit wilt. 

Moeilijke onderwerpen bij biologie

Zoals we al kort toelichten gaat het bij biologie nogal over wat. Van mondiaal naar heel micro niveau, je moet wel even tussen deze perspectieven kunnen schakelen. Dit leer je onder andere in de online examentraining biologie. Doordat alles in mooie, hapklare brokjes is verdeeld ligt de focus elke keer op een ander onderdeel. De onderwerpen die jij al in de vingers hebt, kun je snel skippen en doorgaan naar de volgende. Mochten er toch nog open eindjes zijn, dan kun je de les zo vaak terugkijken als je wilt. Als je wilt weten wat precies de onderwerpen zijn kun je ook kijken in de syllabus. Tip: Maak een oefenexamen en kijk waar jij struikelt. Hier kun je vervolgens nog een keer extra aandacht aan geven. Voor je het weet is die dikke voldoende gewoon een feit.

Leerlingen over onze examentraining biologie

Leerling van Dr. Nassau
Dr. Nassau college Quintus
Lees verder
Enorm tevreden over de docent en over de vormgeving van het vak Biologie en in het algemeen met JoJo-school. De docent gaf erg duidelijk uit en (gelukkig) niet te langdradig! Daardoor dwaal ik altijd snel af, maar nu kon je er goed met je hoofd bij blijven. Ook vond ik het fijn dat je goed kon kiezen welke lessen je wilde volgen. Genetica was bijvoorbeeld voor mij niet zo’n probleem en kon dat dan ook gelukkig overslaan. Ben ook erg blij dat mutualisme goed is uitgelegd want dat was weer een extra punt op mn examen ;). Een top programma en super gebruiksvriendelijk!
Lorena Strikkers
Google review
Lees verder
Ik gebruik nu het biologie pakket, het werkt ontzettend goed, is heel overzichtelijk en behandelt alles. Hoog rendement met leren, geen langdradige verhalen, maar ook niet moeilijk. Houdt ook automatisch bij hoe ver je bent. Ik raad aan om met JoJoschool alle stof te herhalen voor je examen, dan kom je er vanzelf achter welke onderwerpen je nog niet helemaal liggen. Werkt voor mij echt helemaal top!
Emma Schutte
Google review
Lees verder
Ik heb het vak Bio gevolgd en echt alle leerstof wordt heel goed uitgelegd en behandeld! zeker aan te raden.
Dagmar P.
Da Vinci Collge Purmerend
Lees verder
Biologie: Ik vond de filmpjes super duidelijk en er zaten soms ook wel wat grapjes bij wat het leuker maakte!! ook vond ik de opdrachten die erbij zaten erg handig. JoJoschool legt heel erg duidelijk uit, het is ook fijn om lekker in je bed te kunnen liggen en alsnog op een leukere manier kunnen leren!!
Previous
Next
>