Bijles Natuurkunde

Bijles Natuurkunde

Online bijles natuurkunde

Word jij niet als een magneet richting de materie van natuurkunde getrokken? Gelukkig, je bent niet de enige. Natuurkunde wordt door velen als een struikelblok ervaren in het vakkenpakket. Of het nu gaat om de quantumwereld of magnetische velden, lastige onderwerpen zijn er genoeg. Voor docenten is het vaak gesneden koek, dus stappen makkelijk over de lastige onderwerpen heen. Online bijles natuurkunde biedt hiervoor de oplossing. Alle lastige onderwerpen komen voorbij en omdat het online is, kun je het zo vaak terugkijken als je wilt. Bij open eindjes kun je medeleerlingen inschakelen of ervaren docenten. Dit samen zorgt ervoor dat je de offline lessen eenvoudig volgt en je toetsen inkopt door de online bijles.  

Hoe werkt natuurkunde bijles bij JoJoschool?

Alles onder één dak

Video's

Uitlegvideo's

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Onze docent natuurkunde

Over Margriet

Met Margriet maak je een mooie reis door de stof van Natuurkunde. Je leert over krachten, elektriciteit, golven en nog veel meer onderwerpen zodat je na het kijken van de lessen je toetsen van natuurkunde met zekerheid tegemoet gaat. Na haar master Sterrenkunde en ervaring in het bedrijfsleven heeft Margriet ervoor gekozen om dit prachtige vak te gaan geven op een middelbare school. Met passie vertelt ze je hier graag over en zet ze je aan de hand van concrete voorbeelden aan het denken zodat je de stof goed gaat begrijpen. Precies wat je van een goede docent kunt verwachten. Maak het jezelf gemakkelijk en laat je inspireren door de natuurkunde bijles van Margriet!

Je krijgt bijles van Margriet

Over natuurkunde

Het klinkt zo eenvoudig en natuurlijk; Natuurkunde. Maar vele onderwerpen zie je wel in de natuur, maar sta je nooit bewust bij stil. Hoe werkt een magneet? Hoe snel valt een steen? Interessant en leuk, totdat je er echt mee moet gaan rekenen. Laat dat nou net de bedoeling zijn bij natuurkunde. Online bijles in dit vak kan dat extra steuntje in de rug zijn om er toch vol voor te gaan en grip op de stof te krijgen. Echt eenvoudig is het namelijk niet, maar toch zul je merken dat door het gebruik van handige foefjes en het clusteren van informatie in de online lessen het al veel makkelijker wordt. De lessen zijn samengesteld door ervaren docenten die ook offline leservaring hebben. Input van leerlingen zorgt ervoor dat je de online lessen goed begrijpt en het tempo juist is. Met de online bijles natuurkunde van JoJoschool begrijp je de stof snel!

Moeilijke onderwerpen bij natuurkunde

Bij natuurkunde worden veel termen gebruikt die wellicht vraagtekens oproepen, dit is totaal niet vreemd. Niemand weet vooraf wat er precies bedoelt wordt met gravitatie of energieomzettingen. Laat je dit niet weerhouden om je er toch in te verdiepen. Door de heldere uitleg en de mogelijkheid tot het stellen van vragen krijg jij in de online bijlessen grip op de stof. Vaak valt de complexiteit bij nader inzien behoorlijk mee. Maar alles valt of staat met een goede uitleg van de docent. Doordat de onderwerpen natuurkunde in filmpjes aan bod komen, weet je zeker dat alles behandelt wordt en dat de docent niet iets vergeet. Je kunt de onderwerpen op je eigen tempo bijlangs, zonder afgeleid te worden door (overbodige) vragen van medestudenten. Wil je weten wat je voor je examens moet kennen bekijk dan ook de syllabus.

Leerlingen over onze bijles natuurkunde

Sara
Lyceum Elst
Lees verder
Natuurkunde: De lessen werden duidelijk uitgelegd en hielpen goed. Het fijnste vond ik het uitgewerkte examen, als je die eerst zelf maakt kan je kijken waar het fout gegaan is en hoe het de volgende keer beter kan. Er mogen van mij wel meer examens uitgewerkt worden. Verder vond ik Margriet gewoon een hele leuke docent. Ze is altijd vrolijk en dat maakt je blij tijdens het leren.
Robin V.
Alfrink College
Lees verder
JoJoschool is een heel goed hulpmiddel voor als bij een vak een bepaald onderwerp niet snapt en er nog extra uitleg bij wil. Er word hele goede uitleg gegeven doormiddel van de filmpjes en de docenten die alles uitleggen, leggen alles duidelijk uit. Als je in je examenjaar zit raad ik jojoschool zeker aan en ook als je nog in 4 havo zit raadt ik het zeker aan
Makrem
ST Gregorius College
Lees verder
Ik vind JoJoschool heel goed maak er dagelijks gebruik van. Kan niet zonder. Ik gebruik natuurkunde, scheikunde, wiskunde b, bedrijfseconomie en biologie.
Redouane Laouikili
Google review
Lees verder
Jojoschool heeft mij super geholpen met mij examens! ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. Jojoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes
Previous
Next
>