Bijles Geschiedenis

Bijles Geschiedenis

Online bijles geschiedenis

Vond jij het vroeger ook al interessant om alles over de Tweede Wereldoorlog te weten? Je bent niet de enige. Veel leerlingen hebben hier een fascinatie voor. Dit noemen velen ook als reden om te kiezen voor het van geschiedenis. Dat dit in de praktijk nog wel eens tegenvalt horen we ook vaak. Komen er hele andere onderwerpen opeens aan bod, of worden er hele andere competenties gevraagd. Begin daarom op tijd met het volgen van online bijles geschiedenis. Door hier niet te lang mee te wachten kun je meegroeien met de stof en wordt het niet opeens een hele hoop. Zo blijft het overzichtelijk en haal jij eenvoudig voor al je toetsen een voldoende.

Hoe werkt geschiedenis bijles bij JoJoschool?

Alles onder één dak

Video's

Uitlegvideo's

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Onze docent geschiedenis

Bijles van Dieuwertje

Dieuwertje geeft les, alsof ze je vriendin is. Natuurlijk is ze erg professioneel, maar doordat ze jong is, vind ze het makkelijk om te kunnen verplaatsen in leerlingen en andersom. Ook zorgt dit ervoor dat alle leerlingen haar vragen durven te stellen. Op die manier bouwt Dieuwertje een vertrouwensband en daardoor werken haar lessen zo goed.

 

De bijlessen van Dieuwertje zijn goed gestructureerd. Het voordeel van de video’s is dat je ze altijd kunt bekijken. Dieuwertje helpt je in ieder geval om efficiënt en op een leuke manier te leren voor geschiedenis.

Over geschiedenis

Het is bij geschiedenis vaak maar net welk onderwerp er behandeld wordt. Van de Koude Oorlog tot de oertijd, alles komt langs maar niet alles is voor jou gesneden koek. Om ervoor te zorgen dat er voor jou geen blinde vlekken meer zijn in de materie hebben wij online bijlessen geschiedenis gecreëerd. Met behulp van ervaren docenten en de vragen van leerlingen is een overzichtelijke structuur ontstaan. En dat is precies wat het lastige punt soms is bij geschiedenis. Door de online lessen geven wij de handvatten om gewoon je toetsen te halen en dat maakt de inhoud ook nog eens een keer leuk. Win-win situatie dus. 

Leerlingen over onze bijles geschiedenis

Anniek W
ISG Arcus
Lees verder
Geschiedenis: Dieuwertje is een leuke en vrolijke dame! Ze legt duidelijk uit en de presentaties zijn overzichtelijk.
Raphaëlle
Bonifatius College Utrecht
Lees verder
Gs, hield zich goed aan de pp en vertelde alles op een manier waardoor de informatie goed bleef zitten. Erg fijn! Verder werkte het platform goed en snel.
Redouane Laouikili
Google review
Lees verder
Jojoschool heeft mij super geholpen met mij examens! ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. Jojoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes
Jonas Schmidt
Google review
Lees verder
jojo school is erg aan te raden. Voor elk vak zijn er goede video's die je goed helpen bij het leren even wat anders dan alleen maar in je boek te kijken. daarnaast staan er meteen oefeningen bij om te kijken of je het wel snapt. zelf vond ik de examen bespreek video's ook erg fijn.
Previous
Next

Moeilijke onderwerpen bij geschiedenis

Wat struikelblokken zijn bij geschiedenis is voor iedereen anders. Of het nu om de middeleeuwen of de 80-jarige oorlog gaat, sommige onderwerpen vind je wel en anderen niet interessant. Doordat de docenten al jaren meegaan, weten zij wat de lastige punten kunnen zijn voor leerlingen. Deze traceren ze en staan ze uitgebreid bij stil. Mochten jouw punten niet helemaal aan bod komen? Geen probleem, de mogelijkheid tot het stellen van vragen is er altijd. Dit kan online via het portaal. En niet alleen docenten staan voor je klaar, ook medeleerlingen staan tot je beschikking. Kortom, niets staat meer in de weg voor voldoendes op je toetsen. 

 

Nieuwsgierig naar alle onderwerpen van geschiedenis? Bekijk dan onze methoden of de syllabus.

>