Bijles Engels

Bijles Engels

Online bijles Engels

Do you understand it? Not really? Dan stoppen wij nu met Engels en raden wij je aan om voor een online bijles Engels te gaan. Tegenwoordig wordt van iedereen maar verwacht dat ze goed Engels kunnen spreken, maar toch valt dit bij vele leerlingen in de praktijk toch nog tegen. Je bent hier dus echt niet gek in. Engels wat we terugzien in ondertitelingen op Netflix is toch even anders dan het Engels wat je op school leert. Naast leesvaardigheid, komt luistervaardigheid en ook spreekvaardigheid aan bod. Daarnaast is Engels qua grammatica ook best lastig, er zijn veel verschillende tijden. Van de present continuous tot de past simple, je moet bij elke tijd toch even de foefjes weten. Een online bijles Engels kan net dat extra comfort bieden waardoor jij al die toetsen voortaan makkelijk haalt. 

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Alles onder één dak

Video's

Uitlegvideo's

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Onze docenten Engels

Online bijles van Arieke:

Zelfverzekerdheid is een belangrijk onderdeel als je een vreemde taal wilt beheersen. Fouten durven maken leidt tot een ‘feeling’ voor een vreemde taal. Daarom focust Arieke zich, naast de praktische stof, ook op de zelfverzekerdheid van leerlingen. Ook houdt Arieke ervan als haar leerlingen de Engelse grammatica kennen, foutloos brieven kunnen schrijven en gemakkelijk een leestekst kunnen ontrafelen. Arieke heeft hier in de loop der jaren slimme methodes voor bedacht, waar haar leerlingen Arieke meer dan dankbaar voor zijn. De leerlingen van Arieke gaan vol zelfvertrouwen en een goed gemiddelde het examen in.

Arieke stelt zichzelf voor:

Over Engels

Door het gebruik van Engels in het dagelijks leven lijkt het gesneden koek. Toch ontstaat door het veelvuldig gebruik het risico dat er structurele fouten insluipen. Wees dit voor en leg een goede basis voor de rest van je leven. De lessen op school veronderstellen soms dat deze basis al ruimschoots aanwezig is. Helaas valt dit in de praktijk nog wel eens tegen. En mocht je vocabulaire wel op orde zijn, dan is er nog de grammatica. De vele tijden en onregelmatige werkwoorden zorgen ervoor dat je met louter woordjes stampen je er niet komt. Zeker niet wanneer je opdrachten krijgt zoals het schrijven van een brief. Online bijles Engels is hiervoor de ideale oplossing. De ervaren docenten nemen jou mee in de materie door middel van overzichtelijke lessen. Deze kun je zo vaak als je wilt terugkijken, totdat je het écht begrijpt.

Moeilijke onderwerpen bij Engels

Bij Engels zijn de struikelblokken voor iedereen anders. Iemand die veel Engelse series kijkt zónder ondertiteling zal zijn luistervaardigheid wellicht op orde hebben, maar kan struikelen over de leesvaardigheid. Schaam je hier niet voor. Er zijn veel leerlingen die qua Engels wel een online bijles kunnen gebruiken. Toch zien wij hieromtrent soms nog wat schaamte, hierdoor durven leerlingen in de klas niet hun vinger op te steken bij vragen. Ook is het taalgebruik bij een serie vaak anders dan de teksten die jij voorgeschoteld krijgt, denk maar eens aan de diepte van de materie bij literatuur bijvoorbeeld. Kortom, van de grammatica tot het spreken, voor elk onderwerp biedt een online bijles Engels een ‘outcomst’. 

Leerlingen over onze bijles Engels

Leerling van CSW
CSW van Perre
Lees verder
Bij Engels was het heel fijn autistisch uitgelegd, wat ik heel fijn vond! Ik heb het per vraag bij oefen examens erbij gepakt en het ‘rustig’ nadenken werkte gewoon heel goed. Echt heel fijn!! Zeker in corona tijd met minder les.
Lucia
gregorius college
Lees verder
Jojoschool ziet er goed verzorgt uit. Engels: hele gestructureerde stap voor stap uitleg
Marit Huitema
Google review
Lees verder
Ik gebruik JoJoschool nu al een tijdje en ik vind het super handig! Alle stof wordt goed en duidelijk behandeld en als ik vragen heb, worden die snel en goed beantwoord. Binnenkort beginnen mijn examens en JoJoschool heeft mij heel erg goed geholpen met mijn voorbereiding!
Jonas Schmidt
Google review
Lees verder
jojo school is erg aan te raden. Voor elk vak zijn er goede video's die je goed helpen bij het leren even wat anders dan alleen maar in je boek te kijken. daarnaast staan er meteen oefeningen bij om te kijken of je het wel snapt. zelf vond ik de examen bespreek video's ook erg fijn.
Previous
Next
>