Bijles Biologie

Bijles Biologie

Online bijles biologie

Het verhaal van de bloemetjes en de bijtjes, dat kennen we allemaal inmiddels wel. Maar bij het vak biologie op school komt nogal wat meer kijken. Termen als stofwisseling en biosynthese zijn nog maar een greep uit de onderwerpen die voorbij komen. Om grip en overzicht te houden op de stof is het vroegtijdig beginnen met online bijles biologie zeker aan te raden. Alle onderwerpen komen voorbij, juist de onderwerpen waar de toetsen op zijn gefocust. Geen docenten die uitlichten wat zij leuk vinden, geen andere leerlingen die afleiden. De oplossing voor een dikke voldoende dus. 

Hoe werkt biologie bijles bij JoJoschool?

Video's

Uitlegvideo's

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Onze docent Biologie

Edzard is een man met humor, met oog voor detail en slimme trucs. Biologie is een heel visueel vak, maar het is ook moeilijk om de visualisaties goed te begrijpen en daardoor kan het snel saai worden, terwijl biologie juist zo leuk en interessant kan zijn. Edzard gaat daarom extra diep in op ingewikkelde onderwerpen en helpt je met humor en ezelsbruggetjes om de stof goed te begrijpen. “Veel leerlingen hebben moeite met richting van DNA, Wat is nou de 3′ kant en wat is de 5′ kant? fosfaat of monosacharide? Dan zeg ik altijd je hebt de monosachadriede kant en de fosvijfkant. Dat kan iedereen onthouden.” Door Edzard zijn manier van lesgeven weet hij al velen jaren examenleerlingen te helpen aan een mooi cijfer voor biologie.

Edzard Borneman

Edzard stelt zichzelf voor:

Over biologie

Biologie is een interessant vak maar het is zóveel. Het gaat van DNA naar afweer via transport en weer terug. Om overzicht te houden en niet overbodig veel tijd aan biologie te besteden is het bijles volgen van biologie ideaal. Om er nóg minder tijd aan kwijt te zijn, is het online volgen van lessen nog handiger. Gewoon thuis vanuit je vertrouwde kamertje, op de momenten dat het jou uitkomt. De docenten hebben veel ervaring en vinden geen vraag te gek. Deze kun je gewoon eenvoudig stellen. Check eerste de meest gestelde vragen, deze zijn namelijk al beantwoord door de docent. In dat geval heb je meteen antwoord, ideaal.

Moeilijke onderwerpen bij biologie

Bij biologie komen zeer diverse onderwerpen aan bod. Van genetica tot het milieu. Ook de ecologie en evolutie blijven niet onbesproken. Gaat er bij jou nog geen lampje branden bij deze termen? Geen probleem. Het online volgen van bijles Biologie biedt hierbij ongetwijfeld uitkomst. Je kan de lessen op je eigen tempo en per onderwerp kijken. Dit bespaart je tijd en zorgt ervoor dat je doelgericht te werk kunt gaan. Ook wanneer je volgende toets al zeer snel is, is online bijles biologie volgen altijd nog een optie dus. Ongeacht welk onderwerp het is. Wil je een overzicht van alle onderwerpen bekijk dan de syllabus of onze methoden.

Leerlingen over onze bijles biologie

Leerling van Dr. Nassau
Dr. Nassau college Quintus
Lees verder
Enorm tevreden over de docent en over de vormgeving van het vak Biologie en in het algemeen met JoJo-school. De docent gaf erg duidelijk uit en (gelukkig) niet te langdradig! Daardoor dwaal ik altijd snel af, maar nu kon je er goed met je hoofd bij blijven. Ook vond ik het fijn dat je goed kon kiezen welke lessen je wilde volgen. Genetica was bijvoorbeeld voor mij niet zo’n probleem en kon dat dan ook gelukkig overslaan. Ben ook erg blij dat mutualisme goed is uitgelegd want dat was weer een extra punt op mn examen ;). Een top programma en super gebruiksvriendelijk!
Lorena Strikkers
Google review
Lees verder
Ik gebruik nu het biologie pakket, het werkt ontzettend goed, is heel overzichtelijk en behandelt alles. Hoog rendement met leren, geen langdradige verhalen, maar ook niet moeilijk. Houdt ook automatisch bij hoe ver je bent. Ik raad aan om met JoJoschool alle stof te herhalen voor je examen, dan kom je er vanzelf achter welke onderwerpen je nog niet helemaal liggen. Werkt voor mij echt helemaal top!
Emma Schutte
Google review
Lees verder
Ik heb het vak Bio gevolgd en echt alle leerstof wordt heel goed uitgelegd en behandeld! zeker aan te raden.
Dagmar P.
Da Vinci Collge Purmerend
Lees verder
Biologie: Ik vond de filmpjes super duidelijk en er zaten soms ook wel wat grapjes bij wat het leuker maakte!! ook vond ik de opdrachten die erbij zaten erg handig. JoJoschool legt heel erg duidelijk uit, het is ook fijn om lekker in je bed te kunnen liggen en alsnog op een leukere manier kunnen leren!!
Previous
Next
>