Bijles Aardrijkskunde

Bijles Aardrijkskunde

Aardrijkskunde, vaak is het niet het aller moeilijkste vak maar je moet het allemaal wel even begrijpen. Het kan nogal veel zijn, want er gebeurt nogal wat op en rond onze aarde. Een online bijles aardrijkskunde kan uitkomst bieden bij een achterstand of om je net even wat zekerder te maken. Bij aardrijkskunde treffen we ze daarnaast ook weer, de vakidioten als docenten. Superleuk en inspirerend maar het nadeel is wel dat ze vaak de dingen belichten waar zij bevlogen door zijn. Dit kan ervoor zorgen dat jij je struikelblokken niet goed genoeg in kaart hebt. Kortom, een online bijles aardrijkskunde biedt jou overzicht én inzicht in welke skills jij nodig hebt.

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Video's

Uitlegvideo's

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Bart Wouters

Met een enthousiaste kijk op de lesstof, zorgt Bart ervoor dat zijn leerlingen de stof sneller begrijpen en deze stof beter kunnen toepassen op toetsen en examens. Leerlingen vinden het enthousiasme van Bart erg fijn en meestal gaat het vak aardrijkskunde ze dan ook makkelijk af. Met enthousiasme legt Bart dus alles uit over globalisering, culturen, platentektoniek, windstromen en nog veel meer. Door de ervaring die hij heeft weet Bart precies waar hij bij zijn uitleg de accenten op moet leggen, zodat je als leerling weet welke onderwerpen extra belangrijk zijn. Daardoor gaan leerlingen straks fluitend naar hun toetsen en examens. “Ik wil ervoor zorgen dat jij alle examenstof voor de volle 100% begrijpt!”

Over Aardrijkskunde

Het is bij aardrijkskunde vaak maar net welk onderwerp er behandelt wordt. Het kan uiteenlopen van Antarctica tot de toendra’s. Of wat dacht je van de steppes in Afrika. Waarschijnlijk nog nooit geweest maar er wordt wel van je verwacht dat je de hoed en de rand kent. Om het overzichtelijk te houden hebben de ervaren docenten de stof ingedeeld in werelddelen en gebieden. Zo kun jij kijken waar je snel doorheen kunt en waar er vragen ontstaan. De meest gestelde zijn al voor je beantwoord en de laatsten kun je zelf nog gewoon stellen. Er wordt gebruik gemaakt van een handig portal. Kortom, die voldoende op je toets is gewoon een feit bij het volgen van online les. 

Moeilijke onderwerpen bij Aardrijkskunde

Wat je struikelblokken zijn bij aardrijkskunde is per persoon verschillend. We zien dat veel leerlingen door het ene onderwerp helemaal zijn gegrepen om vervolgens bij het volgende onderwerp al snel af te haken. Of het nu gaat om de invloed van het klimaat, Europa of de flora en fauna in Brazilië. Alle benodigde onderdelen komen voorbij in de online bijlessen aardrijkskunde. Het fijne is dat je ze op je eigen tempo terug kunt kijken. En bij vragen kun je deze stellen aan docenten, mocht je hiertoe een drempel voelen? Dan raden wij je aan de vragen eens in de groep te gooien bij je medeleerlingen. Dit is namelijk ook eenvoudig te doen. Als je precies wilt weten welke onderwerpen er allemaal nodig zijn voor aardrijkskunde dan kun je de syllabus bekijken.

Leerlingen over onze bijles Aardrijkskunde

Ilse W.
Dr. Nassau College locatie Quintus
Lees verder
Als je het aan mij zou vragen? Ja, ik zou Jojoschool zeker aanraden. Ak was echt top.
A.I Kerkhoven
IJburg College
Lees verder
De aardrijkskunde docent was echt geweldig! Wat een legend. Super goede uitleg en hij is ook zo enthousiast!! Echt geweldig.
Leerling
SG de Rietlanden
Lees verder
Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar!! De uitleg van alle vakken die ik volgde was echt geweldig. Alles werd duidelijk uitgelegd en sloot ook goed aan bij mijn eigen boek. Er werd ook echt met plezier uitgelegd wat ik ook erg kon waarderen. Ik betwijfel of ik het zonder JoJoschool wel zou hebben gehaald. En met name Jorik PIjnacker van bedrijfseconomie, ik heb gelachen tijdens jouw filmpjes en ik denk niet dat ik zonder jou een voldoende zou hebben gehaald! Ook de lessen van Bart Wouters (ak) waren echt super.
Jonas Schmidt
Google review
Lees verder
jojo school is erg aan te raden. Voor elk vak zijn er goede video's die je goed helpen bij het leren even wat anders dan alleen maar in je boek te kijken. daarnaast staan er meteen oefeningen bij om te kijken of je het wel snapt. zelf vond ik de examen bespreek video's ook erg fijn.
Previous
Next
>