Examentraining Natuurkunde

Online examentraining natuurkunde

Je hebt er ooit bewust voor gekozen om examen te gaan doen in natuurkunde. Wellicht kon je toen nog niet overzien wat er allemaal op je af ging komen. Dit begrijpen wij enorm goed. Daarnaast is natuurkunde natuurlijk niet het enige vak waar je examen in doet. Je hebt daardoor maar beperkt tijd om je in de materie te verdiepen. Om er toch voor de zorgen dat je gewoon een voldoende gaat binnenharken is het online volgens van een examentraining natuurkunde zeer aan te raden. Alle ruis van andere methodes wordt weggelaten. De docenten komen tot de kern en clusteren de thema’s in overzichtelijke hoofdstukken. Ook wordt in de online bijles natuurkunde uitgebreid stilgestaan bij oude examenvragen. Zo weet jij wat je kunt verwachten.

JoJoschool platform

Uitlegvideo’s over alle onderwerpen van elk vak 10.000+ aansluitende oefenopgaven 14 dagen gratis uitproberen

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Uitlegvideo’s

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Onze docent natuurkunde

Over Margriet

Met Margriet maak je een mooie reis door de stof van Natuurkunde. Je leert over krachten, elektriciteit, golven en nog veel meer onderwerpen zodat je na het kijken van de lessen je toetsen van natuurkunde met zekerheid tegemoet gaat. Na haar master Sterrenkunde en ervaring in het bedrijfsleven heeft Margriet ervoor gekozen om dit prachtige vak te gaan geven op een middelbare school. Met passie vertelt ze je hier graag over en zet ze je aan de hand van concrete voorbeelden aan het denken zodat je de stof goed gaat begrijpen. Precies wat je van een goede docent kunt verwachten. Maak het jezelf gemakkelijk en laat je inspireren door de natuurkunde examentraining van Margriet!

Margriet

Margriet stelt zichzelf voor in deze video:

Over natuurkunde

Misschien beschik jij over een natuurlijk talent, maar de meeste leerlingen vinden natuurkunde echt een lastig vak. Het ene onderwerp begrijp je meteen, terwijl je bij het andere veel vraagtekens houdt. Door de online examentraining natuurkunde krijg jij de kans bij de onderwerpen en vragen die jij als struikelblok ervaart langer stil te staan. 

Je kunt de online training zo vaak bekijken als je wilt, alles met het oog op het slagen voor je examens natuurkunde. Ook bij eventuele vragen bieden we een oplossing, namelijk de mogelijkheid om deze te delen met docenten of medeleerlingen. Kortom, de online examentraining natuurkunde zorgt ervoor dat jij dit struikelblok tijdens je examen eenvoudig passeert.

Moeilijke onderwerpen bij natuurkunde

Bij talen kunnen de verschillende tijden lastig zijn, bij wiskunde is de stelling van Pythagoras vaak geen inkoppertje maar bij natuurkunde… Daar worden soms termen gebruikt waar je geen chocola van kunt maken. Soms klinken de begrippen vrij alledaags, zoals elektriciteit, trillingen en golven. Maar wanneer je inzoomt zie je dat het niet om golven gaat waar je chill op kan surfen. 

In de online examentraining natuurkunde wordt je in korte tijd meegenomen in de stof die relevant is voor het examen. Niet relevante onderwerpen die jouw eigen docent wellicht wél heel erg groot maakt, maar niet in de examens voorbij komen. Dus creëer voor jezelf overzicht en helderheid en volg een online examentraining natuurkunde. Voor je het weet ben jij een natuurtalent.

Ervaringen van bovenbouw leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef