Bijles Duits

Online bijles duits

Houdt het bij jou ook op met ‘ich weiB es nicht’? Dan is het volgen van online bijles Duits een goed idee. Veel leerlingen voelen in de grote klassen van tegenwoordig niet meer de gelegenheid om echt alle vragen te stellen. Daarnaast gaat een docent soms te snel door de stof, of langs de onderwerpen die jij als leerling als moeilijk ervaart. Dit los je eenvoudig op door in een vroeg stadium te beginnen met het volgen van online bijles Duits. Hier kun je op geheel eigen tempo langs de materie gaan. Docenten hebben alle onderwerpen overzichtelijk in lessen geclusterd. Zo kun jij snel langs de voor jou makkelijke onderwerpen, en de lastige onderwerpen juist een extra keer bekijken. En ook vragen is gewoon mogelijk via het online portal.

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Uitlegvideo’s

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Over duits

Bratwurst und glühwein, we houden er allemaal wel van. Maar houdt jouw vocabulaire vooralsnog hierbij op? Dan is het volgen van online bijles Duits wellicht een goed idee. Ook als je al in een iets verder gevorderd stadium bent kan het lonen om online een steuntje in de rug te vragen. Doordat zowel de vocabulaire als de literatuur aan bod komt, krijgen leerlingen een volledig beeld van de stof en competenties die nodig zijn voor het vak.

Geen lastig onderwerp wordt geschuwd, ook niet de onderwerpen die jij al onder knie hebt. Voordeel hiervan is, dat je er snel doorheen kunt. Kun je je tijd besteden aan jouw struikelblokken. Voor je het weet heb je ook de luistervaardigheid én spreekvaardigheid op orde. Kom maar op met die toetsen.

Moeilijke onderwerpen bij duits

Duits, het klinkt zo mooi en sierlijk. Maar het gaat vooral ook heel snel. Veel leerlingen vinden het dan ook lastig om alles goed te verstaan. Waar het Nederlands een veel ‘hardere’ taal is, wordt bij Duits alles aan elkaar geknoopt. Althans, zo klinkt het. Het klinkt mooi, maar ga het maar eens ontcijferen. Ook op papier is het niet altijd eenvoudig. Al die naamvallen, het blijft lastig. Een online steuntje in de rug is dan vaak ook zeer welkom.

Begin hier niet te laat mee, maar groei mee met de stof. Als je de grammatica vanaf het begin begrijpt zul je daar bij alles, ook bij het lezen, zeer veel profijt van hebben. Doordat je de online bijlessen zo vaak als jij wilt kunt kijken, kun je wennen aan de toon én de materie. Kortom, geen lastige hordes meer onderweg naar die voldoende op je volgende toets voor jou. Wil je een overzicht van de onderwerpen bij Duits? Bekijk dan de syllabus.

Ervaringen van bovenbouw leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef