Examentraining Vwo

Online examentraining vwo

Alle stof van het VWO in grote lijnen beheersen is iets anders dan éxamen doen op VWO niveau. Je wordt gevraagd om fenomenen te duiden, sommen te onderbouwen en teksten te lezen. Dit kan erg lastig zijn. Bij een examen op VWO niveau wordt van je verlangd de stof niet alleen te kennen maar ook toe te passen. Door het volgen van een online examentraining VWO krijg je dit foefje door. Dit komt doordat de ervaren docenten al jaren meegaan. Zij hebben vele leerlingen deze laatste horde van hun middelbare school carrière over geholpen. Alle onderwerpen zijn overzichtelijk geclusterd in verschillende lessen. Ook behandelen ze oude examens, hierdoor zie jij de wijze van beantwoorden. En zijn die examens voor jou gesneden koek. 

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Uitlegvideo’s

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Over vwo

VWO, voluit het voorbereidend wetenschappelijke onderwijs, is het hoogst haalbare waar het aankomt op onderwijs in Nederland. Dat hier flinke eisen aan gesteld worden is dan ook logisch. Mochten er vakken resteren waar je enigszins onzeker over bent of waar je nog niet heel goed op staat. Dan is het aan te raden om een online examentraining VWO te volgen.

Je leert de stof vanuit een ander perspectief kennen doordat onze docenten er hun eigen blik op hebben geworpen. Zelfs wanneer er dan nog vragen overblijven, is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Dit kan in het online portal, aan zowel docenten als leerlingen. 

Moeilijke onderwerpen bij vwo

Zit je op het VWO en sta je er prima voor maar nét niet goed genoeg? Of ben je gewoon nog wat onzeker voor de examens? Dit is goed te begrijpen, examen doen is ook spannend. Zelfverzekerdheid over de beheersing van de stof kan hier net dat beetje verschil maken. Dit krijg je door het volgen van online examentrainingen VWO, met de focus op de moeilijke onderwerpen.

Dit kan voor iedereen verschillend zijn. Doordat het filmpjes zijn, kun je ze zo vaak terugkijken als je wilt. Het volgens van online examentrainingen VWO kan ook handig zijn wanneer je een drempel wilt halen qua cijfers. Ga je voor cum laude of summa cum laude?

Ervaringen van bovenbouw leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef