De revolutionaire examentraining: JoJoschool

Leer 2 weken gratis met JoJoschool en laat je docenten versteld staan!

Wat is JoJoschool?

Op JoJoschool kijk je kwalitatieve uitlegvideo’s en maak je oefenopgaven die zijn ontwikkeld door bevoegde docenten. In de video’s worden alle onderwerpen behandeld die in de syllabus staan. Zo spijker je efficiënt je kennis bij en ben je straks elk examen de baas!

Waarom JoJoschool?

Langer op school blijven of de deur uit voor bijles? Dat wil toch niemand. Op JoJoschool kijk je kwalitatieve uitlegvideo’s en maak je oefenopgaven waar je wilt en het maakt niet uit op welk tijdstip!

Maar een filmpje op YouTube is ook goed, toch?

Leren via filmpjes op YouTube is een goede manier om je kennis bij te spijkeren. De grote voordelen van JoJoschool zijn dat je onder de filmpjes direct aan de slag kan met oefenopgaven. Ook zit er een duidelijke structuur door het platform heen wat ervoor zorgt dat je een goed overzicht hebt van alle onderwerpen.  Het maakt niet uit of je nou scheikunde of geschiedenis volgt, de structuur is hetzelfde en dus weet je wat je kunt verwachten! 

Oh ja, als er een onderwerp toch nog niet helemaal duidelijk is, dan krijg je binnen enkele minuten op je gestelde vragen in onze chat!

Uitproberen?

Om erachter te komen of JoJoschool iets voor je is, kun je het twee weken gratis proberen. Hiervoor maak je je account aan, kies je de vakken die je wil volgen en betaal je 1 cent ter verificatie van het rekeningnummer!