Examentraining Duits

Online examentraining Duits

Voelde jij je wel ‘sicher’ onderweg naar het examen Duits maar begin je te twijfelen? Twijfel is geen goed gevoel om een examen in te gaan. Neem dit weg door het volgen van een examentraining Duits. Door dit online te doen kun je zelf het tempo bepalen. De online examentrainingen zijn vormgegeven door ervaren docenten, zij weten precies waar leerlingen moeite mee hebben. Daarnaast vinden zij geen vraag gek, dit zorgt ervoor dat jij aan kan kaarten wat je wilt. Ook sparren met medeleerlingen tijdens de online examentraining is mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de proefexamens. Deze komen uitgebreid aan bod in de lessen. 

Hoe werkt bijles bij JoJoschool?

Uitlegvideo’s

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Over duits

Toen je bewust koos om examen te doen in het vak Duits had je de consequenties nog niet helemaal overzien. Het klinkt zo mooi, die Duitse taal. Daarnaast is het super handig wanneer je op visite gaat bij onze oosterburen. Maar nu je de examenstof bekijkt wordt het een ander verhaal? Geen stress, geen paniek. Door het eenvoudig volgen van een online examentraining Duits heb jij binnen no-time grip op deze mooie taal. 

Ook wanneer je de materie redelijk onder de knie hebt, maar ergens toch twijfelt biedt een online examentraining uitkomst. Door het behandelen van oude examens krijg jij inzicht wat van je gevraagd wordt en waar je nog even op moet focussen. Mochten er hierna nog twijfels zijn, dan raden wij je aan gewoon vragen te stellen. Dit is eenvoudig online te doen bij medeleerlingen of ervaren docenten. 

Moeilijke onderwerpen bij duits

De grammatica van Duits staat (net als zóveel talen) bol van de uitzonderingen. Mocht je ergens de afgelopen jaren even een afslag gemist hebben, dan kan het geheel best complex worden. Dit los je op door voor het examen even een online bijles Duits te volgen. In de lessen die wij bieden komen alle onderwerpen eenvoudig en overzichtelijk aan bod, geclusterd in verschillende lessen. 

Van luisteren tot lezen (ja, ook die lastige literatuur) komen aan bod. En doordat je de lessen online volgt, kun je de vragen anoniem stellen. Geen vraag is te dom, je kijkt een les nooit te vaak. Kortom, geen probleem meer voor jou om die voldoende in te koppen!

Ervaringen van bovenbouw leerlingen

Wat leerlingen van JoJoschool vinden

“Alles was duidelijk en snel”

Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.

Joris

“Ik vond het erg fijn werken”

Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!

Britt

“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”

JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.

Yousef