Geeft uw school de leerlingen wat ze willen?

Op JoJoschool kunnen uw leerlingen 24/7 terecht om lessen te volgen en onbeperkt te oefenen. Onze lessen bestaan uit video’s en oefeningen over alle onderwerpen uit de syllabus en de SLO leerdoelenkaart. Helemaal van deze tijd en voor veel leerlingen precies wat ze willen.

Actie

De laatste loodjes wegen het lichtst

Hoe wordt JoJoschool geïmplementeerd?

Leerlingen op het voortgezet onderwijs zijn vaak op zoek naar de beste manier van leren. We hebben samen met onze docenten goed nagedacht hoe we de stof het beste over kunnen brengen. Onze methode is afgestemd op leerlingen in de onderbouw of bovenbouw van de middelbare school en houdt rekening met de levensfase waar 12- tot 18-jarige scholieren in zitten.

Wensen in kaart brengen

Allereerst bespreken we uw wensen en behoeften om te kijken of JoJoschool hier uitkomst in kan bieden.

Een oplossing op maat

Iedere leerling en ieder schoolbestuur heeft andere wensen. Het product dat wij bieden is flexibel. Daarom doen wij een voorstel dat aansluit op uw wensen.

Gratis periode afspreken

Om onze oplossing bij u op school te testen bieden wij aan al uw leerlingen een gratis periode aan om ons platform te testen. De looptijd van deze periode spreken wij samen af.

Leerlingen aanmelden

Het aanmelden van de leerlingen is een belangrijke stap. Voor scholen is de aanmelding van leerlingen gratis en eenvoudig. Hierover geven wij u graag meer informatie tijdens een gesprek.

Gebruik analyseren en terugkoppelen

Hoe uw leerlingen het platform gebruiken is cruciaal om te bepalen wat het effect is. Daarom geven wij uw organisatie regelmatig inzicht in het gebruik van uw leerlingen. Hierdoor krijgt u een goed inzicht in welke leerlingen gebruik maken van JoJoschool.

U bent in goed gezelschap!

Waarom ondersteuning van JoJoschool?

Compleet, waterdicht en volledig

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenvragen met uitleg! Door de vragen te maken ga je het onderwerp pas echt begrijpen.

Complete digitale ondersteuning

• Uitlegvideo’s van alle onderwerpen
  • Oefenopgaven – met aansluiting op de video’s
  • Chatten – vragen stellen als je ergens niet uitkomt
  • Examentrainingen – voor de examenleerlingen

Waterdicht curriculum

• Opgebouwd uit leerdoelen
  • Syllabi en leerdoelenkaarten als leidraad
  • Aansluiting op methoden
  • 1 vmbo-t t/m 6 gymnasium
  • De meest gevolgde vakken

Voordelig aanbod

• Gratis proefperiode – voor alle leerlingen met toegang tot alles
  • Aanbod op basis van gebruiksdata
  • Elke euro goed besteed

Als u wilt weten wat we voor uw school kunnen betekenen, kunt u direct bellen of het contactformulier invullen. Wij nemen na het ontvangen van uw aanvraag dezelfde dag nog contact met u op.

Wat is JoJoschool?

Een korte uitleg over het platform

Complete ondersteuning

JoJoschool is een online leeromgeving waar leerlingen van 1 vmbo-t t/m 6 gymnasium hun kennis bij kunnen spijkeren. Dit doen zij door lessen te volgen die bestaan uit kwalitatieve uitlegvideo’s met bijbehorende oefenopgaven.

Onze leeromgeving biedt leerlingen een overzicht alle van onderwerpen die zij per vak, niveau en leerjaar moeten kennen. Voor al deze onderwerpen zijn lessen te volgen op het platform. Lessen duren gemiddeld 5 tot 15 minuten. De stof wordt door bevoegde docenten en aan de hand van voorbeelden uitgelegd. Na het kijken van de les gaat de leerling aan de slag met oefenopgaven om zichzelf te testen en om de stof beter te begrijpen.

Examentraining

Voor examenleerlingen zijn ook examentrainingen gemaakt. Deze trainingen bestaan uit de behandeling van examens van voorgaande jaren en aparte video’s die erop zijn gericht om de leerling zo goed mogelijk voor te bereiden.

Onze docenten

De kennis en ervaring die wij bieden is afkomstig van 22 topdocenten. Met passie geven zij alle lessen die leerlingen moeten kennen op dit platform. Iedere docent wordt voorgesteld op de docentenpagina.

Gratis voor scholen

Onze missie is om zoveel mogelijk leerlingen te ondersteunen met JoJoschool. Daarom bieden wij een gratis mogelijkheid voor scholen aan om JoJoschool te faciliteren voor de leerlingen. Maak voor meer informatie een afspraak.

De leerling staat centraal

Vanaf concept tot de uitwerking van dit platform staat de leerling centraal.  Wij hebben ervoor gezorgd dat leerlingen het gaaf vinden om met ons product te leren. Tijdens de ontwikkeling hebben we regelmatig de hulp en feedback van leerlingen gevraagd om ervoor te zorgen dat hun wensen gehoord werden.

Het resultaat van onze aanpak is dat leerlingen met veel plezier aan de slag gaan en de kennis tot zich nemen.

Hoe kunnen wij helpen?

Lopen uw leerlingen tegen problemen aan en kunnen uw docenten een steuntje in de rug gebruiken? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.