Voor ouders

Bijtijdse ondersteuning voor je kind

Met JoJoschool krijgt je kind digitale bijles van docenten die dagelijks voor de klas staan. In een online leeromgeving worden alle onderwerpen van elk vak, stapsgewijs uitgelegd.

Video's

Uitlegvideo's van bevoegde docenten

Alle docenten die zijn verbonden aan JoJoschool zijn bevoegd en staan zelf voor de klas. Uit ervaring weten ze precies met welke onderwerpen de meeste leerlingen moeite hebben.

Oefenen, oefenen, oefenen

Onder de uitlegvideo’s van de stof zijn oefenopgaven te vinden. Oefenen is de beste manier om de stof te leren en te beheersen. Zo is je kind klaar voor iedere vraag op de toets.

Een uitgebreid vakkenpakket

JoJoschool biedt voor 11 vakken kwalitatieve lessen die worden ondersteund door oefenmateriaal. Zo kan je kind één aanpak voor alle vakken hanteren, wel zo makkelijk. Wil je ze eens bekijken? Klik dan hier om de demo in te zien.

Directe uitleg via de chat

Als bepaalde onderwerpen toch nog niet helemaal duidelijk zijn, leggen onze bijles studenten het graag nog eens uit via onze chatfunctie. Via deze chatfunctie krijgt jouw kind snel een antwoord om snel weer verder te kunnen!

Video's

Een voordelig aanbod

Een digitaal platform brengt vele voordelen met zich mee. Zo profiteer je al vanaf €8,99 per maand van zoveel bijles als je maar wilt. Probeer het gratis uit! We bieden de eerste twee weken van het abonnement gratis aan.

Beoordelingen

Wat onze leerlingen zeggen

“Alles was duidelijk en snel”
Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.
Joris
“Ik vond het erg fijn werken”
Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!
Britt
“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”
JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.
Yousef

Het nieuwe klaslokaal

"Meneer, kunt u dat nog eens herhalen?" - is verleden tijd

>