Wiskunde A

Havo
Klas 4 - 5
Heb je moeite met wiskunde A en dus behoefte aan extra ondersteuning? Zoek niet verder. Met de ondersteuning van JoJoschool laat je je docent in de klas versteld staan en bespaar je ook nog eens tijd om het te begrijpen! De ondersteuning voor wiskunde A bestaat uit: Uitlegvideo’s voor alle onderwerpen die je nodig hebt! De volgende onderwerpen worden uitgebreid besproken zodat je ze goed zult snappen. Ook zijn er bij ieder onderwerp oefenopgaven te vinden waarmee je aan de slag kunt:

Maak kennis met Bas

Sluit aan op jouw methode
JoJoschool methode
Alle onderwerpen uitgelegd
Behandeling van oude examens
Opgaven bij alle uitlegvideo’s
Speciaal eindexamen leertraject

Alles onder één dak

Uitlegvideo's van alle stof
Het maakt niet uit waar je bent, het maakt niet uit hoe laat het is. De lessen waar jij moeite hebt zijn altijd beschikbaar. Ze worden gegeven in korte uitlegvideo’s door Bas. Een ervaren docent wiskunde die alle lastige stof zo goed mogelijk uitlegt. Na het volgen van de lessen van JoJoschool kun je alle vragen op je toetsen aan!
Oefenopgaven
Door de oefenopgaven te maken stoom jij jezelf klaar voor de lastigste vragen die je op je toetsen kunt verwachten. Het maken van oefenopgaven stimuleert ook je brein, om de stof beter te onthouden. Gelukkig staan er bij ieder onderwerp oefenopgaven waarmee je aan de slag kunt. Waar wacht je nog op?
Overleg met duizenden leerlingen
Je staat er niet alleen voor! Samen met jouw volgen er duizenden andere leerlingen de lessen van onze docenten. Kom je ergens niet uit? Wil je niet alleen leren? Ben je benieuwd naar de mening van anderen? Je staat zo in contact met andere leerlingen verspreid over heel Nederland!
Aansluiting op jouw boeken!
Wij hebben de methoden van jouw boeken in ons platform gezet. Hierdoor kun je video’s vinden over de stof die in je boek staat! Staat jouw boek er nog niet tussen? Dan kun je ons een berichtje sturen en dan zorgen we dat we jouw methode razendsnel in ons platform zetten.
Speciale examentraining
Doe je dit jaar eindexamen? Wij hebben een speciale leerroute voor je gemaakt, waarmee je snel en efficiënt door alle lesstof heengaat. Hiermee kom je erachter welke video’s je nog moet kijken voor extra oefening en we nemen samen met jou meerdere examens door.
Ondersteund door coaches Optioneel
Heb je extra uitleg nodig naast de video’s van de stof? Kom je ergens niet helemaal uit? Dan staan onze bijles studenten elke dag voor je klaar om je vragen binnen vijf minuten te beantwoorden. 🤩

Behandelde onderwerpen

Elk moeilijk onderwerp wordt behandeld