Vwo

Wiskunde B

Sjoerd de Vries

Inclusief

Welkom bij de online school- en eindexamentraining vwo van wiskunde B. In deze training behandelen wij alle onderwerpen van dit vak die van belang zijn voor het jaar 2020 - 2021. De online examentraining van wiskunde wordt gegeven door Sjoerd, die met zijn rustige uitleg iedere leerling omtovert tot een ware rekenmachine. Alle onderwerpen die je moet kennen voor je toetsen en examens worden behandeld. Voorbeelden zijn integreren, volume berekenen, goniometrie en meetkunde. Een ding is zeker: leerling + JoJo = euforie²

Probeer het vak

Probeer de demo van dit vak anders gerust even uit. We hebben twee lessen voor je opengezet om te bekijken. Veel plezier!

Sjoerd de Vries

Sjoerd leeft wiskunde. Hij heeft recent zijn master aan de Universiteit van Bonn in Duitsland afgerond en helpt nu leerlingen uit Nederland graag verder met moeilijke berekeningen en opgaven. Sjoerd vindt dat de schoonheid van het vak zit in dat het altijd klopt en logisch is. Het gevoel dat hij krijgt als hij een lastige berekening kloppend maakt, dat is waar hij voor gaat. Sjoerd vindt het ook enorm leuk om jou als leerling te helpen en je aan de hand van duidelijke uitleg en oefeningen leert om te gaan met alle opgaven die op je toetsen en examens voorbij komen. 1+1=2 dus waar wacht je nog op? Bekijk de lessen!

Vak Inhoud

• 8 Thema's