Vwo

Dieuwertje van den Ham

Inclusief

Welkom bij de online school- en eindexamentraining vwo van geschiedenis. In deze training behandelen wij alle onderwerpen van dit vak die van belang zijn voor het jaar 2020 - 2021. De online examentraining van geschiedenis wordt gegeven door Dieuwertje, onze enthousiaste docent, die jou met alle plezier meeneemt op een reis door de tijd. Na deze reis weet je alles over de jagers en verzamelaars, het feodale stelsel, de revoluties en oorlogen. Zodat je helemaal klaar bent voor alle toetsen en examens!

Probeer het vak

Probeer de demo van dit vak anders gerust even uit. We hebben twee lessen voor je opengezet om te bekijken. Veel plezier!

Vak status

Lesstof

Opgaven

Dieuwertje van den Ham

Dieuwertje geeft les, alsof ze je vriendin is. Natuurlijk is ze erg professioneel, maar doordat ze jong is, vind ze het makkelijk om te kunnen verplaatsen in leerlingen en andersom. Ook zorgt dit ervoor dat alle leerlingen haar vragen durven te stellen. Op die manier bouwt Dieuwertje een vertrouwensband en daardoor werken haar lessen zo goed.

Vak Inhoud

• 6 Thema's