Vwo

Frans

Samira Merziane

Inclusief

Welkom bij de online school- en eindexamentraining vwo van Frans. In deze training behandelen wij alle onderwerpen van dit vak die van belang zijn voor het jaar 2020 - 2021. De online examentraining van Frans wordt gegeven door Samira, die als geen ander weet hoe het is om een vreemde taal te leren. Alle onderwerpen die je lastig vindt komen aan bod en worden in korte video’s op een heldere manier aan je uitgelegd. Je maakt je de stof eigen door de oefenvragen onder de video te maken. Na deze training ga je fluitend naar je examen toe! Deze cursus is volledig beschikbaar vanaf 1 februari 2021

Probeer het vak

Probeer de demo van dit vak anders gerust even uit. We hebben twee lessen voor je opengezet om te bekijken. Veel plezier!

Vak status

Lesstof

Opgaven

Samira Merziane

De manier waarop Samira haar leerlingen lesgeeft, is door een band op te bouwen van wederzijds vertrouwen. Omdat het leren van Frans zeker een beroep doet op de creativiteit en daarmee ook op het zelfvertrouwen van de leerling, is deze band cruciaal. Uit eigen ervaring weet Samira precies hoe het voelt om een vreemde taal te moeten leren. Samira geeft daarom les met passie en motivatie, om er voor te zorgen dat leerlingen fatsoenlijk en met zelfvertrouwen Frans kunnen begrijpen, spreken en lezen. “Mijn motivatie voor het lesgeven werkt aanstekelijk voor mijn leerlingen, ik probeer ze te motiveren voor het vak zelfs als het moeilijk wordt.”

Vak Inhoud

• 6 Thema's