Vwo

Economie

Yoram Jobse

Inclusief

Welkom bij de online school- en eindexamentraining vwo van economie. In deze training behandelen wij alle onderwerpen van dit vak die van belang zijn voor het jaar 2020 - 2021. De online examentraining van economie wordt gegeven door Yoram. Onze ambitieuze docent, die gelooft dat er geen belangrijker vak dan economie bestaat. Hij legt je alle economische onderwerpen haarfijn uit. Denk aan; marktwerking, prijselasticiteit, investeren en het gevangenendilemma.

Probeer het vak

Probeer de demo van dit vak anders gerust even uit. We hebben twee lessen voor je opengezet om te bekijken. Veel plezier!

Vak inhoud

Uitklappen

Yoram Jobse

Yoram is dé persoon die je bij de hand neemt en je alles leert over marktwerking, schaarste en het prisoners dilemma. Zelf heeft Yoram ervaring in het bedrijfsleven en deze ervaring helpt hem bij het uitleggen van de stof. In zijn vrije tijd volgt Yoram de economie op de voet en is hij altijd op de hoogte. Ook houdt hij ervan om op zijn motor te rijden en is hij vader van een pasgeboren baby. In het dagelijks leven staat Yoram als docent voor de klas en inspireert hij al zijn fysieke leerlingen om Economie een mooi vak te vinden en om goede cijfers te halen.

Vak Inhoud

• 6 Thema's