Opbouwende video's

Aansluitende oefenopgaven

Inclusief examenchat

Welkom bij de online school- en eindexamentraining vwo van aardrijkskunde. In deze training behandelen wij alle onderwerpen van dit vak die van belang zijn voor het jaar 2020 - 2021. De online examentraining van aardrijkskunde wordt gegeven door Bart, die jou met zijn enthousiasme aansteekt en je meeneemt naar plekken en culturen over de hele wereld. Alle onderwerpen die jij lastig vindt komen aan bod en worden in korte video’s op een heldere manier aan je uitgelegd. Je maakt je de stof eigen door de oefenvragen onder de video te maken.

Bart Wouters

In een notendop; met een enthousiaste kijk op de lesstof, zorgt Bart ervoor dat zijn leerlingen de stof sneller begrijpen en deze stof beter kunnen toepassen op toetsen en examens. Leerlingen vinden het enthousiasme van Bart erg fijn en meestal gaat het aardrijkskunde ze dan ook makkelijk af. Met enthousiasme legt Bart dus alles uit over globalisering, culturen, platentektoniek, windstromen en nog veel meer. Door de ervaring die hij heeft weet Bart precies waar hij bij zijn uitleg de accenten op moet leggen, zodat je als leerling weet welk onderwerpen extra belangrijk zijn. Daardoor gaan leerlingen straks fluitend naar hun toetsen en examens. “Ik wil ervoor zorgen dat jij alle examenstof voor de volle 100% begrijpt!”

2 Vakken

Niet Ingeschreven