Vwo

Aardrijkskunde

Bart Wouters

Inclusief

Welkom bij de online school- en eindexamentraining vwo van aardrijkskunde. In deze training behandelen wij alle onderwerpen van dit vak die van belang zijn voor het jaar 2020 - 2021. De online examentraining van aardrijkskunde wordt gegeven door Bart, die jou met zijn enthousiasme aansteekt en je meeneemt naar plekken en culturen over de hele wereld. Alle onderwerpen die jij lastig vindt komen aan bod en worden in korte video’s op een heldere manier aan je uitgelegd. Je maakt je de stof eigen door de oefenvragen onder de video te maken.

Probeer het vak

Probeer de demo van dit vak anders gerust even uit. We hebben twee lessen voor je opengezet om te bekijken. Veel plezier!

Bart Wouters

In een notendop; met een enthousiaste kijk op de lesstof, zorgt Bart ervoor dat zijn leerlingen de stof sneller begrijpen en deze stof beter kunnen toepassen op toetsen en examens. Leerlingen vinden het enthousiasme van Bart erg fijn en meestal gaat het vak aardrijkskunde ze dan ook makkelijk af. Met enthousiasme legt Bart dus alles uit over globalisering, culturen, platentektoniek, windstromen en nog veel meer. Door de ervaring die hij heeft weet Bart precies waar hij bij zijn uitleg de accenten op moet leggen, zodat je als leerling weet welke onderwerpen extra belangrijk zijn. Daardoor gaan leerlingen straks fluitend naar hun toetsen en examens. “Ik wil ervoor zorgen dat jij alle examenstof voor de volle 100% begrijpt!”

Vak Inhoud

• 4 Thema's