Havo

Wiskunde A

Bas Koster

Inclusief

Welkom bij de online school- en eindexamentraining havo van wiskunde A. In deze training behandelen wij alle onderwerpen van dit vak die van belang zijn voor het jaar 2020 - 2021. De online examentraining van wiskunde A wordt gegeven door Bas, die met zijn rustige uitleg iedere leerling omtovert tot een ware rekenmachine. Alle onderwerpen die je moet kennen voor je toetsen en examens worden behandeld. Voorbeelden zijn kansberekening, machtsverbanden en lineair programmeren.  Een ding is zeker: leerling + JoJo = euforie²

Probeer het vak

Probeer de demo van dit vak anders gerust even uit. We hebben twee lessen voor je opengezet om te bekijken. Veel plezier!

Vak status

Lesstof

Opgaven

Bas Koster

Bas legt zijn vak rustig en duidelijk uit, waardoor het voor iedereen te begrijpen is. Maar alles begrijpen, dat gaat niet vanzelf. “Wil je iets veranderen, dan zul je zelf dingen anders moeten gaan doen. Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je kreeg. Als persoon vind ik het belangrijk dat je altijd zelf nadenkt. Je kunt heel goed regeltjes uit je hoofd leren, maar als je niet goed begrijpt waarom, dan kun je het ook net zo goed verkeerd onthouden. Bas geeft wiskunde sinds 1992 en ieder jaar vindt hij nieuwe manieren om wiskunde nog beter over te brengen. Met al zijn ervaring zal Bas jou helpen om mooie cijfers te halen.

Vak Inhoud

• 5 Thema's