Havo

Arieke Veenstra

Inclusief

Welkom bij de online school- en eindexamentraining havo van Engels. In deze training behandelen wij alle onderwerpen van dit vak die van belang zijn voor het jaar 2020 - 2021. De online examentraining van Engels wordt gegeven door Arieke, die haar kennis op een enthousiaste manier overbrengt en je helpt met alle lastige onderwerpen. Denk aan het schrijven van een brief en het vervoegen van grammatica. Vooral het scoren bij een leestoets (examen), komt uitgebreid aan bod.

Probeer het vak

Probeer de demo van dit vak anders gerust even uit. We hebben twee lessen voor je opengezet om te bekijken. Veel plezier!

Arieke Veenstra

Zelfverzekerdheid is een belangrijk onderdeel als je een vreemde taal wilt beheersen. Fouten durven maken leidt tot een ‘feeling’ voor een vreemde taal. Daarom focust Arieke zich, naast de praktische stof, ook op de zelfverzekerdheid van leerlingen. Ook houdt Arieke ervan als haar leerlingen de Engelse grammatica kennen, foutloos brieven kunnen schrijven en gemakkelijk een leestekst kunnen ontrafelen. Arieke heeft hier in de loop der jaren slimme methodes voor bedacht, waar haar leerlingen Arieke meer dan dankbaar voor zijn. De leerlingen van Arieke gaan vol zelfvertrouwen en een goed gemiddelde het examen in.

Vak Inhoud

• 7 Thema's